València per l’esquerra. Butlletí núm 29, època II. Abril 2020

 

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 29, Època II ABRIL 2020


Temps del poble,
temps d’esquerres,
temps de solidaritat 

Estremeix pensar com pot el sistema capitalista canviar la nostra realitat en tot just uns instants. La pandèmia mundial deslligada pel coronavirus ha tornat a manifestar la fragilitat del mal anomenat Estat de Benestar. Semblava que quedava lluny la crisi del 2008, semblava oblidat el sacrifici que patim la classe treballadora en forma de retallades, retallades socials, retallades laborals, retallades en el sector públic… Moltes persones van quedar fora del sistema i no es van recuperar; unes altres vam poder mantenir-nos i, encara que en pitjors condicions, prosseguir les nostres vides. Parlaven llavors de refundar el capitalisme. No obstant això, la realitat és que, una vegada aconseguit el seu objectiu i salvada la banca al més pur estil del gatopardisme, tot ha continuat igual…   [Veure text complet]

Reafirmem el nostre compromís amb la república com a garant de la defensa dels valors públics

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, va reclamar, un any més, a l’alcalde de València, que la bandera de la República onegara al balcó de l’Ajuntament en senyal de record i homenatge a totes les persones que van lluitar, i fins i tot van donar la seua vida, per a defensar la llibertat, la igualtat i la justícia social.  [+INFO]

 

 

_COL.LABORACIONS _
Conciencia y solidaridad ante un futuro incierto

Por Arturo Peiró Pons.
Nos enfrentamos a un futuro incierto en el que nada será igual, nada será igual porque muchas personas habrán perdido a algún ser querido… Estamos perdiendo a nuestros mayores, aquellos que lucharon para defender y garantizar nuestros derechos y nos inculcaron valores y principios…  [Ampliar]

Exaltacion del patrioterismo y alabanza de una profesion condenada

Por Isabel Cervera.
Leo hace dos días que dos compañeras de diferentes áreas de salud del País Valenciano han fallecido… Hay tantas emociones e impotencia acumulada a estas alturas del estado de shock al que nos han sometido que resulta paralizante escribir, pero se impone la necesidad de gritar de nuevo contra esta barbarie… [Ampliar]

 

 

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 29, Època II ABRIL 2020

 

Show More

Related Articles

Back to top button