València per l’esquerra. Butlletí núm 28, època II. Febrer 2020

 

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 28, Època II FEBRER 2020

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásInstem al govern municipal a iniciar processos de remunicipalització de determinades contractes municipals 

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, ha traslladat el suport de la seua formació amb els i les treballadores de l’empresa que té adjudicada la contracta de neteja dels col·legis municipals que, una vegada més, han hagut de recórrer a la convocatòria d’una manifestació realitzada el passat 26 de febrer per a denunciar l’acomiadament de diverses treballadores, així com per a reclamar el compliment integre dels plecs en el que a la prestació del servei es refereix. “Estem parlant d’una contracta que no requereix realitzar una inversió molt elevada atés que la major part del cost és de personal; no entenem per tant com no s’ha plantejat la necessitat d’estudiar la seua remunicipalització, més tenint en compte que les condicions laborals d’aquest sector solen ser molt precàries”, ha manifestat Albert”.  [+INFO]

Rebutgem l’ampliació del Port de València i exigim que es realitze la declaració d’impacte ambiental

Rosa Albert es va pronunciar sobre les declaracions realitzades pel PSPV i el President de l’Autoritat Portuària de València per la qual es donava per resolt el debat sobre la necessitat de tramitar una nova declaració d’impacte ambiental. “Esperem que l’Alcalde de la Ciutat passe de la indefinició a defensar el No a l’ampliació i en tot cas a exigir una nova DIA per a l’ampliació tal com han fet altres dirigents del seu partit. Des d’EUPV de la ciutat de València continuem defensant la nostra postura inicial que a més és coincident amb la de plataformes ciutadanes com la Comissió Ciutat – Port, i diverses entitats ciutadanes i ecologistes, esperem que el govern municipal no es pose de perfil i no deixe una vegada més als que estem en contra d’aquesta ampliació sense veu en les institucions”, manifestà Albert.  [+INFO]

Instem a PSPV i Compromís a rebutjar qualsevol iniciativa impulsada per VOX a l’Ajuntament 

Des d’EUPV de la ciutat de València no sols donem suport a la decisió del Col·lectiu d’EUPV Sagunt que a través del seu grup municipal ha anunciat la seua negativa a donar suport a qualsevol iniciativa que es presente per part d’aquesta formació política, a més entenem que aquest rebuig hauria d’assumir-se per part de la resta de formacions polítiques, per això “ens dirigirem als grups polítics de l’Ajuntament de València i els sol·licitarem que rebutgen de pla qualsevol iniciativa que es plantege des de VOX, es tracta d’una qüestió d’higiene democràtica urgent i ineludible”. [+INFO]

 

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
Reclamem mesures per a garantir el funcionament de totes les biblioteques municipals 

Rosa Albert ha exigit a l’equip de govern que es pose a la feina i prenga les mesures oportunes per a solucionar el deficitari servei que s’està prestant en la xarxa de biblioteques municipals. La coordinadora d’EUPV València ha denunciat que, al seu judici, la situació actual de les biblioteques està convertint-se en estructural i crònica. “Als tradicionals tancaments d’estiu cal afegir els tancaments puntuals per obres i els derivats per la falta de personal el que dóna una imatge d’improvisació que desanima a les persones usuàries. Per això li demanem a l’equip de govern que no es demore més i que prenga mesures estructurals per a revertir aquesta situació”, ha declarat Albert.  [+INFO]

Exigim a l’Ajuntament una actuació urgent que garantisca la conservació de l’Alqueria de Serra 

La coordinadora d’Esquerra Unida a la ciutat de València, Rosa Albert, ha tornat a denunciar la situació d’abandó de l’Alqueria de Serra, situada en el barri de Benimaclet i ha demanat a l’Ajuntament que actue d’ofici per a garantir la conservació d’aquest Bé de Rellevància Local. [+INFO]

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 28, Època II FEBRER 2020

 

Show More

Related Articles

Back to top button