València per l’esquerra. Butlletí núm 27, època II. Gener 2020

 

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 27, Època II GENER 2020

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásInstem a PSPV i Compromís a rebutjar qualsevol iniciativa impulsada per VOX a l’Ajuntament de València

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, s’ha pronunciat sobre la falta de suport al que en principi havia de ser una declaració institucional en memòria i rebuig de l’holocaust nazi, en incorporar el text una condemna a la LGTBIfobia. “Desgraciadament això no és un fet aïllat ni podem parlar de casos puntuals o d’actituds intolerants d’algun càrrec públic en concret, per això entenem que no podem permetre que s’utilitzen les institucions democràtiques per a llançar missatges d’intolerants que han de ser rebutjats de ple en una societat democràtica”.  [+INFO]

Condemnem l’intent de boicot per part de l’extrema dreta de la jornada cívica i laica que representa la cavalcada de les Magues de Gener

Rosa Albert es va pronunciar sobre les agressions produïdes durant la celebració de la cavalcada de les Magues de Gener a la ciutat de València. La falta de previsió per part de les administracions competents va posar en risc la integritat de les ciutadanes i els ciutadans que hi van acudir a gaudir d’una jornada festiva en el marc d’una desfilada cívica que entre altres valors reivindica la llibertat d’expressió i els valors democràtics.  [+INFO]

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásInsistim en la urgència d’una solució al PAI de Benimaclet després de la massiva manifestació del 26 de Gener

La coordinadora d’Esquerra Unida a València ha insistit en la necessitat de donar una solució al PAI de Benimaclet. “La massiva mobilització del 26 de Gener envia un missatge molt clar a l’equip de govern municipal. Els veïns i veïnes exigeixen una política urbanística que s’allunye dels interessos econòmics de les empreses privades, que pose en valor les propostes derivades de la participació ciutadana i aposte per l’interès col·lectiu, amb un urbanisme no agressiu i que siga capaç d’integrar horta i barri”, ha destacat Rosa Albert.  [+INFO]
> Images de la manifestació

 


Exigim la rehabilitació de l’alqueria Serra

Visitem, amb representants de l’Associació Veïnal de Benimaclet i del Cercle de Defensa del Patrimoni, l’alqueria Serra i comprovem la deterioració que pateix. Denunciem de nou la situació d’aquesta alqueria del segle XVI i catalogada com a Bé de Rellevància Local, i reivindiquem la seua rehabilitació.  [+INFO]

 

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 27, Època II GENER 2020

 

Show More

Related Articles

Back to top button