València per l’esquerra. Butlletí núm 24, època II. Octubre 2019

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 24, Època II OCTUBRE 2019

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásEl Síndic de Greuges dóna la raó a EUPV i resol que EMIVASA ha de tenir un portal de transparència

El Síndic de Greuges s’ha pronunciat davant la queixa presentada per EUPV València ciutat, i ha donat la raó a l’organització d’esquerres recomanant a l’Ajuntament la publicació de la informació relativa als contractes i convenis subscrits amb les Administracions públiques i el detall de les subvencions públiques percebudes anualment així com la creació un portal de transparència en la pàgina web d’EMIVASA per a millorar la gestió del servei públic de subministrament d’aigua potable.  [+INFO]

Denunciem que la Generalitat no ha ingressat en set mesos ni un euro del conveni d’assistència social

La coordinadora d’EUPV en la ciutat de València, Rosa Albert, ha valorat el nivell de compliment de la Generalitat Valenciana pel que fa al Conveni d’Assistència Social. “Valorem i recolzem qualsevol pla municipal que tinga com a objectiu acabar amb l’exclusió social, i en aqueix sentit anem a seguir reivindicant que es destinen els recursos suficients que ens permeten complir amb aquest objectiu”.  [+INFO]

Exigim a l’equip de govern que replantege el model de participació ciutadana

Rosa Albert ha valorat l’anunci realitzat per l’equip de govern municipal relatiu als pressupostos participatius de l’any 2020. “Enguany igual que en exercicis anteriors es torna a llançar una proposta en la qual no s’avança ni pressupostàriament ni metodològicament, amb la qual cosa previsiblement ens tornarem a trobar-nos amb els mateixos problemes i errors que vénen generant uns índexs de participació molt baixos i que demostren que la percepció de la ciutadania és que no ens trobem davant l’eina adequada que garantisca una participació real i efectiva”.   [+INFO]

 

 

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásReclamem mesures urgents per tal d’evitar el tancament de biblioteques públiques per falta de personal

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València ha denunciat la situació que s’està donant amb el tancament a les vesprades de les biblioteques públiques per falta de personal, i ha posat l’accent en la necessitat d’apostar realment per l’ocupació pública per a acabar amb aquest problema que s’ha convertit ja en estructural.  [+INFO]

 

Demanem al Govern municipal un pla de xoc urgent contra la degradació del centre històric de València

Rosa Albert ha lamentat que l’equip de govern municipal seguisca mirant cap a un altre costat en una qüestió com és la neteja i el manteniment en el centre històric de la ciutat. [+INFO]

 

_XARRADES PER L’ESQUERRA _
MásHomenatge en Benimaclet a l’advocat laboralista i regidor del primer Ajuntament democràtic de València Alberto García Esteve

En el centenari del seu naixement, es va celebrar el 21 d’octubre en Benimaclet un acte homenatge a l’advocat laboralista, membre del PCE-PCPV i regidor de l’Ajuntament de València després de les primeres eleccions democràtiques Alberto García Esteve.A l’acte, organitzat pel Col·lectiu de Exposició-Benimaclet d’Esquerra Unida València ciutat, van acudir un centenar d’assistents, entre els quals es trobaven antics companys de despatx i de militància així com altres persones que van voler acostar-se per a conéixer de prop la lluita que durant tants anys va dur a terme García Esteve per les llibertats i per la defensa dels drets de la classe treballadora. [+INFO]

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 24, Època II OCTUBRE 2019

 

Show More

Related Articles

Back to top button