València per l’esquerra. Butlletí núm 8, època II. Març 2018

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 8, Època II MARÇ 2018

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásEUPV presenta un recurs perquè es retorne la part de proveïment del rebut de l’aigua

La coordinadora d’EUPV en la ciutat de València, Rosa Albert, va anunciar la presentació, davant l’Ajuntament de València, d’un recurs perquè s’anul·le, en tant no existisca una ordenança fiscal, la taxa corresponent a proveïment que EMIVASA ve girant en la factura de l’aigua.“S’està actuant d’una forma manifestament il·legal atès que s’està facturant un concepte que, d’acord amb la normativa, exigeix una regulació administrativa que no es dóna”. [+INFO]

EUPV lamenta que l’Ajuntament opte per la contractació per via d’urgència

La coordinadora d’EUPV en la ciutat va mostrar la seua preocupació per la utilització de la via d’urgència per a aprovar contractes públics davant l’entrada en vigor de la nova llei de contractació que posarà unes condicions més restrictives que les actuals. “Una vegada més ens trobem amb què els fets no acompanyen les paraules. Li demanem al govern de Joan Ribó que no caiga en les mateixes pràctiques dels governs del PP i que el seu partit criticava quan estava en l’oposició”.  [+INFO]

Exigim la bandera feminista en la balconada de l’Ajuntament

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat, Rosa Albert, va proposar al govern municipal que durant la setmana del 8 de març onege la bandera feminista en la balconada de l’Ajuntament com a mostra de suport a la vaga feminista que es va convocar.  [+INFO]

_LLUITES _

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásDemanem a l’Ajuntament una solució alternativa a l’enderrocament del Metropol

Rosa Albert va demanar a l’Ajuntament que abans de concedir la llicència per al cinema Metropol esgote totes les vies i treballe per una solució que permeta conservar la façana de l’històric cinema i va dir no compartir les declaracions del responsable per a justificar la decisió. “En aquest edifici es donen a més dels elements arquitectònics de l’obra de Goerlich, un valor cultural, immaterial, que, des d’EUPV, pensem que ha de tenir-se en compte per a la seua protecció”. [+INFO]

EUPV demana que l’Ajuntament agilite la conversió de Benimàmet en Entitat Local Menor

Esquerra Unida ha sol·licitat per registre d’entrada que la Corporació avance en la conversió de Benimàmet en Entitat Local Menor. “Es tracta d’una qüestió defensada de paraula pels tres partits en el govern municipal i que en canvi no ha comptat amb cap modificació substantiva en els tres anys que portem de legislatura. Un govern que es diu a si mateix d’esquerres hauria d’aprofitar tots les possibles vies per a avançar en democràcia directa i millorar els serveis públics”, va dir Rosa Albert.  [+INFO]

Preocupació davant la construcció de l’hotel de la Marina

EUPV va mostrar la seua preocupació per les notícies aparegudes segons les quals el Consorci gestor de la Marina de València, participat per Govern Central, Generalitat i Ajuntament, podria aprovar la construcció d’un hotel de vint altures.  [+INFO]
_
_

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 8, Època II MARÇ 2018

 

Show More

Related Articles

Back to top button