València per l’esquerra, juliol 2017. Bulletí nº1 de l’actualitat d’EUPV València ciutat

 

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | JULIOL DEL 2017

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásReclamem que l’Ajuntament de València  ingresse el conveni d’assistència social 

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, denuncia que la Generalitat encara no faça efectiu els 6.934.000€ que deu a l’Ajuntament de València en concepte del conveni d’assistència social corresponent a l’exercici de 2017. [+INFO]

MásDenunciem que es tanque la pràctica totalitat de les biblioteques

L’Ajuntament de València baixa la persiana de 21 de les 31 biblioteques existents a València durant el mes d’agost. “Malgrat els anuncis, la despesa en estudis i la promesa de que s’anava a prendre com una prioritat el garantir els recursos que permetan oferir un servei públic fonamental per a la ciutat, la realitat és que no s’ha fet absolutament res”, ha denunciat Rosa Albert. [+INFO]
.

Més sobre polítiques d’esquerres

SERVEIS PÚBLICS

[02/04/17] Exigim que s’impedisca obrir les grans superfícies els diumenges i festius.

_LLUITES PER L’ESQUERRA _MásPer un Orgull antipatriarcal, anticapitalista i antiimperialista

Un any més en la lluita LGTBI, amb molt a celebrar, però també molt per conquerir. La situació és crítica. I ho és perquè, al marge dels drets aconseguits després de molts anys de lluita, després de les traves posades pel Partit Popular espentat per l’Església Catòlica més retrògrada, ens segueixen agredint, ens segueixen discriminant. Per un Orgull antipatriarcal, anticapitalista i antiimperialista. Per un Orgull per a totes. [+INFO]

Més lluites als carrers

MANIFESTACIONS

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásDefensem que el PAI de Benimaclet es desenvolupe de manera no agressiva

Rosa Albert: “El govern municipal ha d’assegurar un desenvolupament urbanístic no agressiu, que respecte el medi ambient i que aposte per la recuperació del que mai es deuria haver perdut, com és, la connexió entre el barri i l’horta”. [+INFO]

MásDenunciem l’estat d’abandó i brutícia dels barris periférics

EUPV ha denunciat l’estat d’abandó del parc de la Plaça Esteban Dolz del Castellar situat en Orriols. Durant el govern del PP es va reivindicar la necessitat de dignificar i mantenir aquest espai, però amb l’arribada del nou govern municipal no solament no s’ha realitzat cap inversió sinó que tampoc es compleixen uns mínims de neteja i manteniment. [+INFO]
..

Més sobre els barris

CARRERS, PATRIMONI I ESPAIS PÚBLICS

 

MásPer la rehabilitació, recuperació i revitalització del Cabanyal

Fa unes setmanes vam estar de nou al costat de les diferents associacions i moviments socials del Cabanyal-Canyamelar exigint la recuperació dels barris. Rehabilitar, recuperar, revitalitzar i regenarar el Cabanyal-Canyamelar va ser la consigna llançada en aquesta gran mobilització cap a les Administracions responsables de l’abandó que segueixen patint els barris marítims de la ciutat de València.  [+INFO]

MOVIMENT VEÏNAL

 

_XARRADES PER L’ESQUERRA _
Más

Durant els últims mesos hem desenvolupat els primers debats del cicle XARRADES PER L’ESQUERRA, abordant temes com El present i futur de les pensions, L’estiba en la lluita pels drets laborals, Propostes per a la situació política actual, El territori i la seua ordenació o Laïcisme i Democràcia. En aquest enllaç pots veure els videos resum d’algunes d’aquestes xarrades. Pròximament es realitzaran noves trobades d’aquest cicle amb temes com les persones refugiades o la democràcia i gestió en les pedanies, entre altres qüestions.

Així mateix, la ciutat de València va acollir el cicle HISTÒRIA ÉS MEMÒRIA amb xarrades sobre Vicent Blasco Ibàñez i Joan Peset Aleixandre o les presentacions de llibres com “Godelleta Republicana (1931-1936)”, “Juan Carlos I: la biografia sense silencis”, “La Guerra Civil: una síntesi a vuit dècades del seu començament” i “La violència política contra les dones (1936-1953)”. Des d’aquest enllaç pots veure el video de la cloenda del cicle amb la intervenció del nostre coordinador general David Rodríguez.

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | JULIOL DEL 2017

 

Show More

Related Articles

Back to top button