València per l’esquerra. Butlletí núm 26, època II. Desembre 2019

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 26, Època II DESEMBRE 2019

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásProposem que la DIA sobre el Port siga un element a negociar dins de l’acord de govern amb el PSOE i la resta de forces polítiques progressistes

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, s’ha pronunciat sobre l’acord adoptat entre PSPV i Compromis substanciat en una moció conjunta per la qual es deixa en mans del govern central l’aprovació d’una nova declaració d’impacte mediambiental per al Port de València. “Això suposa un gir radical respecte a la postura que ha defensat fins ara l’Alcalde de València, passem del ‘No’ a l’ampliació i d’exigir una nova DIA per a l’ampliació a posar-nos de perfil deixant-ho tot en mans dels qui defensen aquest projecte”.  [+INFO]

Exigim un pla d’acció urgent que garantisca l’accés als drets bàsics de les persones en situació d’exclusió social

Rosa Albert ha valorat l’estudi realitzat per la Regidoria de Benestar Social juntament amb entitats socials de la ciutat. “Valorem molt positivament la iniciativa de realitzar aquest estudi, perquè és una eina fonamental que ens pot permetre millorar els recursos que s’estan utilitzant en l’actualitat alhora que pot permetre implementar nous que s’adeqüen a les necessitats reals”. Des de la coalició d’esquerres també han traslladat el seu malestar davant l’escassa resposta del govern municipal.  [+INFO]

Exigim que València inicie el procés per a remunicipalitzar el servei d’aigua

La coordinadora d’Esquerra Unida a València ha reclamat al govern municipal que adopte les mesures necessàries per a recuperar la gestió del servei públic del subministrament d’aigua. Albert ha fet aquestes declaracions davant l’anunci d’una nova pujada del rebut de l’aigua per a l’any 2020, justificada, per l’equip de govern, en una nova taxa del clavegueram per a finançar obres i pagar cànons. A tot açò caldrà incloure una pujada en la quota de consum i de servei. [+INFO]

 

Per un nou any amb 2020 raons i més per a seguir combatent les desigualtats

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
Más 

Reclamem que es concreten els terminis d’execució del segon programa d’ajudes de rehabilitació d’habitatges d’El Cabanyal-Canyamelar

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València, Rosa Albert, ha valorat l’anunci realitzat per l’Alcalde de la ciutat i el Conseller d’habitatge relatiu al segon programa d’ajudes per a la rehabilitació d’habitatges situats dins de l’àrea de rehabilitació i regeneració urbana del cabanyal-canyamelar. Des d’Esquerra Unida valorem molt positivament l’aprovació del primer pla sent conscients de la complexitat d’una situació que anava més enllà de l’urbanístic i que havia sigut provocada per l’anterior govern del Partit Popular. Ens trobem amb una segona legislatura d’un govern progressista, amb un segon pla d’actuació i amb una realitat que desgraciadament posa en evidència l’escàs nivell d’execució de la primera fase”, ha lamentat. Per a Rosa Albert, el deute que la ciutat té amb aquests barris continua més viu que mai, exemple d’això és el succeït en els blocs portuaris i el tall de subministrament de llum a famílies vulnerables que continuen habitant en habitatges precaris sense que de moment se’ls haja oferit cap alternativa per part de les institucions públiques. “No podem oblidar que al greu problema urbanístic que existeix en el barri cal unir el problema social i de convivència que ha d’abordar-se de manera paral·lela garantint també recursos suficients per a afrontar-lo”.  [+INFO]

 

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 26, Època II DESEMBRE 2019

 

Show More

Related Articles

Back to top button