València per l’esquerra. Butlletí núm 25, època II. Novembre 2019

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 25, Època II NOVEMBRE 2019

POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA
MásExigim més recursos en polítiques socials

La coordinadora d’Esquerra Unida a València s’ha pronunciat sobre el pressupost de l’Ajuntament per a 2020. Rosa Albert ha explicat que es tracta d’uns pressupostos insuficients pel que fa a les partides relatives a serveis públics i socials, a més de ser poc realistes respecte a les obres i projectes a executar, com ho prova el baix nivell d’execució dels últims anys..  [+INFO]

El Síndic de Greuges dóna la raó a EUPV i resol que EMIVASA ha de tenir un portal de transparència

El Síndic de Greuges s’ha pronunciat davant la queixa presentada per EUPV València ciutat, i ha donat la raó a l’organització d’esquerres recomanant a l’Ajuntament la publicació de la informació relativa als contractes i convenis subscrits amb les Administracions públiques i el detall de les subvencions públiques percebudes anualment així com la creació un portal de transparència en la pàgina web d’EMIVASA per a millorar la gestió del servei públic de subministrament d’aigua potable.  [+INFO]

Denunciem que la Generalitat no ha ingressat en 7 mesos ni un euro del conveni d’assistència social

Rosa Albert ha valorat el nivell de compliment de la Generalitat Valenciana pel que fa al Conveni d’Assistència Social. “Valorem i recolzem qualsevol pla municipal que tinga com a objectiu acabar amb l’exclusió social, i en aqueix sentit anem a seguir reivindicant que es destinen els recursos suficients que ens permeten complir amb aquest objectiu”.   [+INFO]

 

 

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
Más

 

Reclamem que es concreten els terminis d’execució del segon programa d’ajudes de rehabilitació d’habitatges d’El Cabanyal-Canyamelar

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València, Rosa Albert, ha valorat l’anunci realitzat per l’Alcalde de la ciutat i el Conseller d’habitatge relatiu al segon programa d’ajudes per a la rehabilitació d’habitatges situats dins de l’àrea de rehabilitació i regeneració urbana del cabanyal-canyamelar. Des d’Esquerra Unida valorem molt positivament l’aprovació del primer pla sent conscients de la complexitat d’una situació que anava més enllà de l’urbanístic i que havia sigut provocada per l’anterior govern del Partit Popular. Ens trobem amb una segona legislatura d’un govern progressista, amb un segon pla d’actuació i amb una realitat que desgraciadament posa en evidència l’escàs nivell d’execució de la primera fase”, ha lamentat. Per a Rosa Albert, el deute que la ciutat té amb aquests barris continua més viu que mai, exemple d’això és el succeït en els blocs portuaris i el tall de subministrament de llum a famílies vulnerables que continuen habitant en habitatges precaris sense que de moment se’ls haja oferit cap alternativa per part de les institucions públiques. “No podem oblidar que al greu problema urbanístic que existeix en el barri cal unir el problema social i de convivència que ha d’abordar-se de manera paral·lela garantint també recursos suficients per a afrontar-lo”.  [+INFO]

 

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 25, Època II NOVEMBRE 2019

 

Show More

Related Articles

Back to top button