València per l’esquerra. Butlletí núm 22, època II. Juliol 2019

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 22, Època II JULIOL 2019

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásRecolzem la nova petició d’impacte ambiental per al Port i demanem al govern municipal unitat i fermesa

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, s’ha pronunciat sobre la petició d’una nova declaració d’impacte ambiental per al Port de València que al llarg d’aquestes setmanes han reclamat, d’una banda, platafomes ciutadanes com el Litoral per al Poble i, d’altra, l’alcalde de la ciutat i altres càrrecs del govern valencià. “Entenem que les circumstàncies mediambientals han canviat des de l’últim informe, que es va emetre al 2007, per això ens congratulem que hi haja hagut una coincidència entre les demandes ciutadanes i els representants de l’administracions municipal i autonòmica. Els demanem unitat i fermesa per a defensar els interessos generals”, ha manifestat Albert. [+INFO]

Reclamem davant el Síndic de Greuges el compliment de la Llei de Transparència per part d’EMIVASA

Esquerra Unida ha presentat davant el Síndic de Greuges una queixa en nom de la seua organització en la qual reclama que l’empresa mixta EMIVASA —participada per l’Ajuntament de València i Global Omnium per a la gestió del servei públic de subministrament d’aigua potable— complisca amb la Llei i oferisca un Portal de Transparència amb la corresponent publicació de tota la informació sobre activitat, contractes i serveis. “És intolerable que una empresa participada per l’Ajuntament i que ofereix un servei bàsic com aquest se salte la Llei que ha de permetre controlar el ‘bon govern’ dins de l’empresa que controla i recapta el servei de subministrament d’aigua en la ciutat”, ha dit Rosa Albert. [+INFO]

Proposem que s’invertisca en adaptar la ciutat al canvi climàtic

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València ha proposat a l’equip de govern que durant la present legislatura invertisca en adaptar la ciutat per a pal·liar els efectes del canvi climàtic. Per a EUPV és irrenunciable apostar per una ecologia urbana adaptada a les necessitats de veïnes i veïns i que done resposta no solament a les situacions de temperatures extremes que es manifesten en les onades de calor i fred, sinó principalment als efectes que el canvi climàtic té en el dia a dia de la ciutadania. “El canvi climàtic és una realitat. Hem de posar tots els mitjans a l’abast de l’Ajuntament per a minimitzar els efectes negatius del mateix i garantir la qualitat de vida de les nostres veïnes i veïns”, ha manifestat Rosa Albert.  [+INFO]

 

 

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásDemanem a l’Ajuntament que actue a l’entorn de la Fira de Mostres

Rosa Alber, ha proposat a l’equip de govern que s’implique més i prioritze la neteja viària en la ciutat i especialment en els solars dels pobles de València i les zones més allunyades del centre. “Aquesta petició —ha explicat Albert— respon a la queixa i malestar que ens han fet arribar veïns i veïnes per l’estat d’abandó i falta de neteja d’alguns solars. Un clar exemple d’açò és l’entorn de la Fira de Mostres. Entenem i compartim el malestar de veïns i veïnes i per açò li demanem a l’Ajuntament que actue de manera inmediata”. [+INFO]

 

Reclamem millores en el servei que presta l’EMT a Els Pobles del Sud

EUPV ha mostrat el seu suport a les reivindicacions en matèria de transport públic que diverses associacions d’Els Pobles del Sud han fet al llarg de la setmana. “Entenem i compartim les reivindicacions veïnals. Les veïnes i veïns d’aquests nuclis tributen com la resta de valencianes i valencians i és lògic que tinguen els mateixos serveis. L’aposta pel servei públic de transport ha de ser decidida i arribar a tots els barris amb una freqüència i en unes condicions de seguretat aceptables”. [+INFO]

 

Denunciem el tancament de les biblioteques municipals les vesprades de juliol i setembre

Rosa Albert ha denunciat que igual que en anys anteriors, l’equip de govern de l’Ajuntament de València tancarà totes les vesprades del mes de juliol i setembre i de la pràctica totalitat de les biblioteques municipals de la ciutat durant el mes d’agost. En concret, l’Ajuntament de València baixa la persiana de 22 de les 33 biblioteques existents a València durant el mes que més veïnes i veïns de la ciutat gaudeixen de les seues vacances, sense oblidar als i les estudiants que utilitzen aquests espais.  [+INFO]

 

Demanem al nou Ajuntament que aposte pel moviment veïnal i facilite la seua feina

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, ha valorat la situació que estan travessant algunes associacions veïnals. Rosa Albert ha demanat al nou Ajuntament, recentment constituït, que s’implique en el moviment veïnal i que els facilite el seu treball. [+INFO]

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 21, Època II ABRIL 2019

 

Show More

Related Articles

Back to top button