València per l’esquerra. Butlletí núm 18, època II. Gener 2019

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 18, Època II GENER 2019

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
Más

Insistim en la necessitat de polítiques socials que atenguen dignament a les persones en situació d’exclusió social

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, ha considerat insuficients les accions desenvolupades per l’Ajuntament de València per a atendre les necessitats de les persones que viuen en els carrers de València davant la baixada de temperatures i ha exigit al govern de Joan Ribó que, tal com ha reclamat aquests dies la  Mesa d’Entitats de Solidaritat amb els Immigrants, es desenvolupen amb urgència mesures que protegisquen i asseguren a les persones sense recursos l’accés als drets socials. [+INFO]

Qüestionem la resposta de l’Ajuntament al cas Tabacalera

“L’anul·lació per part del Tribunal de la modificació del PGOU comporta la nul·litat del conveni. Per tant, no procedeix que l’Ajuntament indemnitze a l’empresa privada per un conveni anul·lat. Estem davant un negoci urbanístic que va començar l’Ajuntament del PP i que el govern municipal actual no ha de continuar”, ha declarat Rosa Albert. [+INFO]

Alertem sobre l’augment del preu de l’habitatge que segueix afectant als col·lectius més vulnerables

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, ha insistit en la urgent necessitat de promoure polítiques efectives que reconeguen l’habitatge com un dret bàsic de les persones. Aquesta mateixa setmana s’han conegut algunes dades que situen a la ciutat de València al capdavant de la pujada del preu de l’habitatge i els lloguers, fins i tot per sobre de Madrid o Barcelona. A aqueix respecte, Albert ha recordat que l’Ajuntament, com a administració més pròxima a la ciutadania, ha d’actuar de manera decidida per a pal·liar aquesta situació. [+INFO]

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásVolem que es garantisca la conservació de l’Alqueria de Serra

Rosa Albert s’ha referit a la situació d’abandó de l’Alqueria de Serra, situada en el barri de Benimaclet i ha demanat a l’Ajuntament que actue d’ofici per a garantir la perfecta conservació d’aquest Bé de Rellevància Local seguint les recomanacions del Síndic de Greuges. [+INFO]

 

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 18, Època II GENER 2019

 

Show More

Related Articles

Back to top button