València per l’esquerra. Butlletí núm 17, època II. Desembre 2018

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 17, Època II DESEMBRE 2018

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásReclamem polítiques transformadores d’esquerres en el balanç de l’any

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, ha fet balanç de la gestió municipal de l’any 2018. “Des del nostre prisma netament d’esquerres observem que hi ha uns mínims que un govern que es diu d’esquerres hauria d’abordar. Una vegada més, hem sentit a aquest Govern parlar sobre projectes futurs o en tràmit que segueixen deixant per a un altre moment les necessitats i reivindicacions bàsiques de veïns i veïnes. Es continua prioritzant el pagament del deute mentre tenim situacions d’emergència social; tampoc s’avança en la remunicipalització de serveis. En definitiva, cal desenvolupar polítiques que transformen el dia a dia i que repercutisquen directament en la ciutadania”. [+INFO]

Defensem una mobilitat planificada per al centre històric de València

Rosa Albert s’ha referit a la situació generada en el centre històric de la ciutat a partir dels talls de carrers i canvis en línies d’EMT. “Des d’Esquerra Unida sempre hem apostat per les zones per als vianants i el desenvolupament mediambiental, però açò ha de realitzar-se a partir d’una política de mobilitat planificada, amb alternatives que siguen sostenibles tant per a veïns i veïnes com per a comerciants”.  [+INFO]

Demanem fermesa davant la concessió del Ministeri al Sidi Saler

La coordinadora d’Esquerra Unida a València ha qualificat com “una dolenta noticia” la decisió del Ministeri de Medi Ambient d’aprovar la concessió que permetrà reobrir l’hotel Sidi Saler i ha demanat fermesa a l’equip de govern. “Els partits que estan governant en la ciutat s’han manifestat en diverses ocasions a favor de l’enderrocament de l’hotel. Des d’Esquerra Unida compartim aquesta posició i li demanem a l’equip de govern municipal que es mantinga ferm en les seues conviccions i amb la legalitat en la mà faça tot el necessari perquè l’hotel no puga tornar a obrir”.   [+INFO]

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásApostem per un vertader corredor verd que unisca el Túria amb l’Albufera

Rosa Albert s’ha pronunciat sobre l’acord entre l’Autoritat Portuària, Generalitat i Ajuntament per a reactivar la ZAL del Port de València. “La proposta que hem conegut s’assembla més a un retoc cosmètic que a una aposta per un corredor realment verd, lliure d’activitats econòmiques i que conserve un dels nostres senyals d’identitat com és l’horta. Aquesta és una decisió, com a mínim, poc afortunada”. [+INFO]

Apostem per un PAI de Benimaclet que connecte la ciutat i l’horta d’una manera amable

La coordinadora d’Esquerra Unida a València s’ha referit a la previsió d’edificabilitat del PAI de Benimaclet i ha reclamat que l’Ajuntament  revise els paràmetres d’edificablitat i que garantisca una transició amable entre l’horta i la ciutat. [+INFO]

 

_XARRADES PER L’ESQUERRA _
Llibertats i Drets Socials en l’Ecuador d’avui

Esquerra Unida de la ciutat de València va celebrar una xarrada sobre les llibertats i els drets socials a l’Equador de hui. Aquest col·loqui va abordar la situació política, econòmica i social que viu actualment Equador i que afecta a les persones migrants d’aquest país que viuen a la ciutat. [+INFO]

Acte en Benimaclet sobre les Pensions

Amb Raquel Ruiz (Nucli de majors del PCPV) i Rosa Albert (coordinadora d’EUPV València). [+INFO]

 

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 17, Època II DESEMBRE 2018

 

Show More

Related Articles

Back to top button