València per l’esquerra. Butlletí núm 16, època II. Novembre 2018

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 16, Època II NOV’2018

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásReclamem més inversions en els Pressupostos de l’Ajuntament de València per a 2019

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, s’ha pronunciat sobre el pressupost de l’Ajuntament per a 2019. En aqueix sentit, Albert ha explicat que es tracta d’uns pressupostos insuficients quant a les partides relatives a serveis públics i socials, a més de ser poc realistes respecte a les obres i projectes a desenvolupar. [+INFO]

Exigim a l’Ajuntament que garantisca la seguretat dels treballadors de les empreses que contracta

Rosa Albert, s’ha manifestat en relació a la multa que ha imposat la Inspecció de Treball a l’Ajuntament de València en haver subscrit un contracte de serveis sense informe de seguretat i salut en el muntatge de graderies dels concerts de la Feria de Julio, que va acabar amb la mort d’un treballador. “L’Ajuntament està obligat a disposar tots els recursos necessaris per a garantir la seguretat en les empreses que contracta, per la qual cosa són inadmissibles situacions com aquesta que deixen en absoluta desprotecció als treballadors i treballadores”, ha assenyalat. [+INFO]

Denunciem l’acomiadament dels treballadors de la Fundació Esportiva Municipal

La coordinadora d’Esquerra Unida a València ha denunciat l’acomiadament dels treballadors del servei de manteniment de la Fundació Esportiva Municipal de València (FDM) que estaven contractats per l’anterior empresa adjudicatària. “ Si aquest govern municipal vulgués realment revertir les polítiques del Partit Popular no miraria cap a un altre costat ni permetria que les empreses contractistes de l’Ajuntament no subroguen als treballadors. No solament no es dóna un sol pas cap a la remunicipalització de serveis públics com aquest, sinó que a més s’està permetent des de l’equip de govern que els treballadors perden tots els seus drets”.   [+INFO]

Exigim que es paralitze la privatització de Fira València

Rosa Albert ha exigit que es paralitze el procés de privatització de Fira València, després que el comitè executiu de la Fira —organisme el patronat del qual presideix l’alcalde Joan Ribó— haja aprovat encarregar un estudi a una consultora per a incorporar socis privats.“Amb la modificació estatutària aprovada, el sector privat podrà ser el soci majoritari de Fira València, la qual cosa suposa la privatització de la institució en contra dels compromisos adquirits per partits que es diuen a si mateixos d’esquerres però que actuen com ho faria la dreta”, ha dit.   [+INFO]

 

_LLUITES PER L’ESQUERRA _
Más25 de novembre: Dia Internacional Contra Les Violències Masclistes

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásRecolzem una solució al PAI de Benimaclet que aposte per les propostes veïnals

Rosa Albert s’ha referit a la situació actual de la urbanització del PAI de Benimaclet, que segueix pendent d’execució des de fa 24 anys condemnant al barri a no poder tenir equipaments tan necessaris com parcs, centres per a les persones majors o espais educatius, esportius i soci-culturals. “Venim d’una política urbanística del PP basada en traure el màxim de beneficis en mans privades i, ara, no es pot malgastar l’oportunitat d’engegar un projecte sorgit de la participació veïnal i on s’aposta per un urbanisme menys agressiu, amb integració entre horta i barri, i on l’edificabilitat es reduïsca notablement” [+INFO]

Demanem a l’Ajuntament fermesa davant la concessió del Ministeri al Sidi Saler

EUPV València ha qualificat com “una dolenta noticia” la decisió del Ministeri de Medi Ambient d’aprovar la concessió que permetrà reobrir l’hotel Sidi Saler i ha demanat fermesa a l’equip de govern. “Els partits que estan governant en la ciutat s’han manifestat en diverses ocasions a favor de l’enderrocament de l’hotel. Des d’Esquerra Unida compartim aquesta posició i li demanem a l’equip de govern municipal que es mantinga ferm en les seues conviccions i amb la legalitat en la mà faça tot el necessari perquè l’hotel no puga tornar a obrir”.  [+INFO]

 

_XARRADES PER L’ESQUERRA _
MásPròxim 14 de desembre: Llibertats i Drets Socials en l’Ecuador d’avui

  • 14 de desembre (19:30h)
  • Fundació 1er de Maig (C/Serrans,13)
  • Amb Martha Salazar i Paulina Cardona (de Revolución Ciudadana València), Rosa Albert (coordinadora d’EUPV València) i la intervenció desde Brusel.les de Rafael Correa

MásPròxim 21 de desembre: Acte en Benimaclet sobre les Pensions

  • 21 de desembre (18:00h)
  • AVV Benimaclet (Av.Valladolid,42)
  • Amb Raquel Ruiz (Nucli de majors del PCPV) i Rosa Albert (coordinadora d’EUPV València)

Darreres xarrades en els barris sobre les pensions

 

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 16, Època II NOVEMBRE 2018

 

Show More

Related Articles

Back to top button