València per l’esquerra. Butlletí núm 15, època II. Octubre 2018

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 15, Època II OCTUBRE 2018

 

xPOLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
Más

Reclamem més fets i menys promeses després del Debat de l’Estat de la Ciutat

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, ha qualificat de poc productiu el Debat de l’Estat de la Ciutat celebrat a l’Ajuntament de València. “Una vegada més hem sentit a aquest Govern parlar sobre projectes futurs o en tràmit, que segueixen deixant per a un altre moment les necessitats i reivindicacions bàsiques dels veïns i veïnes. Cal desenvolupar polítiques que transformen el dia a dia i que repercutisquen directament en la ciutadania”. [+INFO]

Exigim celeritat per actuar contra las pintades xenòfobes en els carrers de València

Rosa Albert s’ha referit a les pintades racistes i xenòfobes que estan apareixent en diversos carrers de la ciutat de València. “És imprescindible detenir l’increment de les accions de l’extrema dreta valenciana, i el primer pas per a açò és eradicar per complet la connivència que alguns partits amb representació en les institucions tenen amb aquest tipus de moviments”. [+INFO]

Apostem per una dinamització real de l’ocupació pública en la ciutat

La coordinadora d’Esquerra Unida a València ha valorat l’oferta d’ocupació pública aprovada per l’Ajuntament de València. “Valorem positivament la nova oferta d’ocupació pública, però seguim trobant a faltar plans d’ocupació que realment es dirigisquen a millorar els serveis públics així com a assegurar una ocupació estable i de qualitat als col·lectius en situació vulnerable”. [+INFO]
_BARRIS PER L’ESQUERRA _
Más

Urgim a l’execució d’un pla que protegisca a El Cabanyal sense especulació urbanística

Després de conèixer-se els detalls del Nou Pla Especial d’El Cabanyal presentat per la regidoria d’Urbanisme, la coordinadora d’EUPV a València, Rosa Albert, ha destacat que aquest projecte arriba tard i amb interessos electoralistes, i ha urgit al govern municipal a posar solució a una situació que havia d’haver-se abordat amb prioritat absoluta des de l’inici de la present legislatura, complint amb els compromisos amb els veïns i veïnes. Així mateix, s’ha referit a la necessitat d’afrontar immediatament la revitalització social del barri, amb major presència administrativa i des dels serveis socials per a assegurar la recuperació dels carrers per part de la ciutadania. [+INFO]

 

_LLUITES PER L’ESQUERRA _
Más

Amb les companyes ecuatorianes

EUPV València ciutat amb els companys i les companyes ecuatorianes de Revolución Ciudadana recolçant als companys Rafael Correa i Jorge Glas, vicepresident apressat víctima del Lawfare a Latinoamérica. [+INFO]

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 15, Època II OCTUBRE 2018

 

Show More

Related Articles

Back to top button