València per l’esquerra. Butlletí núm 14, època II. Setembre 2018

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | N.14, Època II SETEMBRE 2018

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
Más

Proposem un nou model de participació ciutadana

Rosa Albert ha proposat al govern municipal que òbriga un espai de reflexió per a valorar i avançar no solament en el que a pressupostos participatius es refereix sinó també al model global de participació ciutadana. [+INFO]

Apostem pel transport públic com a pilar de la mobilitat sostenible

Rosa Albert va presentar en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, les propostes d’EUPV València en matèria de mobilitat per a la ciutat. [+INFO]

Volem que el focus d’atenció siga la creació de treball i no els interessos partidistes

EUPV València va qualificar de lamentable la polèmica entre els socis de govern a propòsit de la campanya municipal destinada a crear ocupació entre la població major de 55 anys. “La campanya tal com està plantejada ens sembla desafortunada però resulta encara més lamentable que els socis d’un mateix govern òbriguen un espectacle en un tema tan sensible com aquest”. [+INFO]

Reclamem al govern municipal que s’ocupe de la poda i jardineria en els barris perifèrics

Rosa Albert va denunciar l’estat d’abandó de l’arbrat i les zones enjardinades de la ciutat de València, especialment en barris perifèrics. [+INFO]

 

_XARRADES PER L’ESQUERRA _
Más

Debat sobre el sistema públic d’educació

Emmarcada en el cicle El Valor del Roig, la xarrada va comptar amb MªÁngeles Llorente, regidora d’educació de Xest, Carmen Domínguez, secretària de Ciència i Universitat d’IU, Pau Díaz de CCOO PV, i Rosa Albert, coordinadora d’EUPV en la ciutat. [+INFO]

Más

Debat en defensa del sistema públic de pensions

Xarrada organitzada pel Nucli de Majors del PCPV, amb Rosa Albert i Raquel Ruiz. [+INFO]

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
Más

Presentem una alternativa urbanística davant els PAIs del govern municipal

Rosa Albert es va pronunciar sobre la pròxima construcció per part d’un fons inversor alemany de 1.300 habitatges i 75.000 metres quadrats de sòl terciari al costat del nou hospital La Fe. Es tracta d’un projecte que sumarà 232.000 metres quadrats d’edificabilitat residencial que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València. En aquest sentit, Rosa Albert va destacar que un govern municipal que es considere d’esquerres hauria d’assegurar un desenvolupament urbanístic no agressiu, que respecte el medi ambient i el patrimoni, enfront de l’urbanisme agressiu i depredador. [+INFO]

Reclamem valentia i polítiques efectives que reconduïsquen la situació a El Cabanyal

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València es va manifestar davant la situació generada a la reunió entre l’equip de govern municipal i les entitats ciutadanes del barri del Cabanyal per a abordar qüestions relatives a la mesa de convivència. [+INFO]

Volem que l’Escola del carrer Diputada Clara Campoamor estiga en funcionament

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, va lamentar que a punt d’acabar aquesta legislatura el govern de la Nau no haja sigut capaç de donar una solució a les infraestructures educatives pendents per al tram de 0-3 anys a València. Rosa Albert va fer aquestes declaracions a partir de l’informe que el Servei d’Educació de l’Ajuntament ha remès a la seua formació en resposta a unes preguntes formulades per EUPV. “Ens preocupa que el Departament d’Educació no puga posar una data concreta per a l’engegada d’aquesta infraestructura educativa. Seria lamentable que patira més ajornaments”, va declarar.   [+INFO]

 

_OPINIONS PER L’ESQUERRA _
Más

Ribó, Montoro i Benimàmet

Article d’opinió de Tito Alapont, membre de l’Executiva d’EUPV València, publicat en el diari Levante-EMV. [+INFO]

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 14, Època II SETEMBRE 2018

 

Show More

Related Articles

Back to top button