València per l’esquerra. Butlletí núm 13, època II. Agost 2018

 

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 13, Època II AGOST 2018

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásDemanem al Govern de la Nau que canvie la seua política de neteja viària

La coordinadora d’EUPV en la ciutat de València, Rosa Albert, ha proposat a l’equip de govern un canvi d’estratègia en matèria de neteja viària. Albert ha fet aquestes declaracions després de l’informe del passat mes de juliol de la Comissió de Queixes i Suggeriments de l’Ajuntament de València en el qual es posa de manifest que les queixes veïnals en aquest tema han anat augmentant en el que portem d’any fins a les 192 actuals.  [+INFO]

Más

Urgim al govern municipal a executar el pla de protecció i usos del patrimoni de la ciutat

La coordinadora d’EUPV en València, Rosa Albert, ha reclamat al govern de la Nau que protegisca el patrimoni municipal i que intervinga ràpidament per a evitar situacions com la de l’enfonsament d’un dels edificis del conjunt de l’Alqueria del Moro, ocorregut aquesta setmana. “L’enfonsament  d’una de les cobertes d’una casa de l’Alqueria del Moro és una alerta perquè situacions com aquesta no es tornen a repetir. L’obligació de l’administració és conservar els béns culturals i patrimonials en condicions de seguretat a través d’inspeccions periòdiques i d’intervencions si fóra necessari, tant si es tracta d’aquelles de titularitat pública com en aquelles de propietat privada. És evident que en aquest cas no s’ha actuat amb la celeritat necessària”, ha manifestat.   [+INFO]

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásDenunciem que l’Escola del carrer Clara Campoamor no estiga en funcionament aquest curs escolar

Rosa Albert ha lamentat que a punt d’acabar aquesta legislatura el govern de la Nau no haja sigut capaç de donar una solució a les infraestructures educatives pendents per al tram de 0-3 anys a València. [+INFO]

MásExigim un pla de millora per al carril bici a València

La coordinadora d’EUPV València ha reclamat al govern de la Nau que pose dates concretes per a executar un pla de millora i condicionament del carril bici de la ciutat i que complisca així amb les seues promeses.   [+INFO]

_XARRADES PER L’ESQUERRA _

Divendres 14: Realitats i necessitats del sistema educatiu

  • LLOC: Fundació Primer de Maig. Carrer de Serrans, 13 (València)
  • DATA: 14 de setembre a les 19 hores
  • INTERVINENTS:  Carmen Domínguez (Responsable de Ciència i Universitat d’IU), Pau Díaz (Federació d’Ensenyament CCOO PV), Mª Ángeles Llorente (Moviment de Renovació Pedagògica) i Rosa Albert (Coordinadora d’EUPV València). .

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 13, Època II AGOST 2018

 

Show More

Related Articles

Back to top button