València per l’esquerra. Butlletí núm 9, època II. Abril 2018

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 9, Època II ABRIL 2018

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásEUPV exigeix que es destine el romanent de tresoreria a la creació d’un Pla d’Ocupació Municipal

La coordinadora d’Esquerra Unida a la ciutat de València, Rosa Albert, ha exigit a l’equip de govern municipal que el romanent de tresoreria, és a dir, la diferència entre el pressupostat i l’executat en l’últim exercici per part de l’Ajuntament de València, “es destine a un Pla d’Ocupació Municipal dirigit a la població en risc d’exclusió”.  [+INFO]

 

EUPV urgeix a l’Ajuntament de València a promoure més habitatge social

Rosa Albert, ha recordat la urgent necessitat d’incrementar el parc d’habitatge social de la ciutat i que aquest es pose de manera efectiva al servei de les famílies en situació de vulnerabilitat. “És urgent desenvolupar d’una manera decidida polítiques que posen el focus en el reconeixement real de l’habitatge com un dret bàsic de les persones”.  [+INFO]

EUPV sol·licita que onege la bandera republicana en la balconada de l’Ajuntament

EUPV València va presentar un escrit dirigit a l’alcalde per sol·licitar que la bandera de la República onege en la balconada de l’Ajuntament en senyal de record i homenatge a totes les persones que van lluitar, i fins i tot van donar la seua vida, per defensar la llibertat, la igualtat i la justícia social. [+INFO]

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásEUPV València reclama sensibilitat social en l’execució del PEC d’El Cabanyal

Rosa Albert ha mostrat la seua preocupació per l’informe de Serveis Socials que alerta del risc d’expulsar d’El Cabanyal a famílies vulnerables. “Ens preocupa que la població més vulnerable es puga veure exposada a majors desigualtats, i demanem a l’equip de govern que no les deixe de costat en la intervenció urbanística d’El Cabanyal”. [+INFO]

EUPV demana més compromís a l’Ajuntament en la consolidació d’una mobilitat sostenible

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, ha demanat a l’Ajuntament un major compromís i una voluntat decidida per a consolidar el model de mobilitat urbana sostenible, que per a la formació d’esquerres passa per posar a les persones com el centre de l’acció política.   [+INFO]

EUPV alerta del perill de degradació i pèrdua del patrimoni de la ciutat de València

Rosa Albert ha reclamat al govern municipal que protegisca el patrimoni municipal i sobretot que se li’n done un ús. “La nostra ciutat és rica en edificis singulars. És obligació de l’administració municipal mantenir-los en un bon estat i posar-los al servei dels interessos de veïns i veïnes.  [+INFO]

 

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 9, Època II ABRIL 2018

 

Show More

Related Articles

Back to top button