València per l’esquerra. Butlletí núm 6, època II. Gener 2018

Butlletí d'EUPV València

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 6, Època II GENER 2018

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
Más

EUPV urgeix al govern municipal a definir el seu model d’oci per a la ciutat

La coordinadora d’EUPV en València, Rosa Albert, ha reclamat al govern municipal que aborde d’una manera directa, clara i participativa la gestió de l’oci en la ciutat. “La gestió de l’oci incideix directament en el model de ciutat i per tant, en la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes. Som conscients que es tracta d’un tema complex i delicat, però justament per açò es fa necessari una solució transversal i consensuada l’eix principal de la qual siga preservar la convivència veïnal. Ha arribat el moment de revisar l’ordenança d’ocupació de via pública i aconseguir un acord social el més ampli possible”, ha manifestat. [+INFO]

Más

EUPV aposta per l’ocupació pública per a combatre la desocupació estructural en València

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, ha mostrat la seua preocupació per les dades de l’informe de la situació sociolaboral de la ciutat de València elaborat pel Gabinet Tècnic i la Secretaria d’Ocupació Formació i Desocupació de CCOO en el marc del V Pacte per a l’ocupació de la ciutat de València. “Les dades de l’informe indiquen que l’atur s’està tornant estructural en la ciutat i afecta a un sector poblacional molt vulnerable. Davant aquesta situació l’Ajuntament no pot estar inactiu, al nostre judici, ha de preparar-se per a afrontar aquest repte amb plans transversals i específics a curt i mig termini”, ha manifestat. [+INFO]

 

_

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásEUPV demana que es concrete l’ús de les alqueries rehabilitades a Malilla

Rosa Albert ha expressat la seua preocupació per l’ús que es farà de les alqueries rehabilitades en Malilla. “Exigim al govern municipal que explique què entén per ús públic, com va declarar en el seu moment, i si comptarà amb les associacions veïnals i socials. L’obertura del parc de Malilla és una oportunitat per a demostrar que aquest govern pensa en els veïns i veïnes”, ha manifestat. [+INFO]

MásEUPV reclama la connexió de tots els trams del carril bici

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, ha exigit a l’equip de govern municipal que avance en el model de mobilitat que pregona i connecte la xarxa de carril bici. [+INFO]

MásEUPV denuncia que es mantinga el perill en els solars en no avançar en l’execució subsidiària

Rosa Albert ha denunciat que l’Ajuntament seguisca sense executar subsidiàriament la neteja dels solars abandonats de la ciutat. La formació d’esquerres ja ha alertat diverses vegades del problema d’insalubritat existent i el perill d’incendi evident. [+INFO]

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 6, Època II GENER 2018

 

Show More

Related Articles

Back to top button