València per l’esquerra. Butlletí núm 5, època II. Desembre 2017

 

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 5, Època II DESEMBRE 2017

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásEUPV reclama al govern de la Nau polítiques d’esquerres en el seu balanç de l’any

Rosa Albert: “La nostra valoració ha de ser necessàriament crítica atés que ens situem en un prisma netament d’esquerres i observem que hi ha uns mínims que, un govern que es diu d’esquerres, hauria d’abordar i no obstant açò no ha sigut així. Es continua prioritzant el pagament del deute mentre tenim situacions d’emergència social; tampoc avancem en la remunicipalizació de serveis i, a més, acabem l’any amb l’acomiadament de tres treballadors”. [+INFO]

EUPV exigeix una solució per a les famílies excloses del xec escolar

Rosa Albert ha expressat la seua indignació per la decisió del govern municipal d’excloure a les famílies d’immigrants sense papers de les ajudes per a les guarderies. “Resulta paradoxal que es proclame que la prioritat són les persones i s’excloga de les ajudes a qui més ho necessiten. Aquestes famílies no poden esperar. Cal donar-los una solució ja””.  [+INFO]

_XARRADES_Más

_
MásEUPV exigeix la readmissió dels treballadors acomiadats de Las Naves

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, ha mostrat la seua solidaritat amb els treballadors que presten els seus serveis en Les Naus i que han sigut acomiadats. “Considerem que no hi ha motius objectius per als acomiadaments d’aquests treballadors i li demanem a l’equip de govern que rectifique i cerque una solució”.   [+INFO]

EUPV reclama plans operatius d’emergència per als mesos d’hivern

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, ha recordat que els informes tècnics indiquen que la pobresa es cronifica en la ciutat de València, així com el canvi en els perfils de la persones en exclusió social. A aquesta situació que és estable al llarg de l’any, cal afegir l’arribada de l’hivern. “Demanem a l’Ajuntament de València que elabore un pla en coordinació amb la Generalitat i Govern Central per a evitar situacions dramàtiques”, ha declarat la coordinadora d’EUPV en la ciutat. [+INFO]

 

 

Encuentro de la Militancia en Valencia

Militantes y simpatizantes de IU de distintos puntos de todo el Estado se reunieron en Valencia para debatir sobre la situación de la lucha desde las ideas transformadoras de izquierdas, tanto en el ámbito institucional como desde los movimientos sociales y asociativos. En esta jornada participaron cargos públicos de IU como Francisco Guarido, alcalde de Zamora, o concejales y concejalas de distintos municipios. También representantes de movimientos sociales y vecinales, así como asociaciones y colectivos en lucha. [+INFO]

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 5, Època II DESEMBRE 2017

 

Show More

Related Articles

Back to top button