València per l’esquerra. Butlletí núm 4, època II. Novembre 2017

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València | Núm 4, Època II NOVEMBRE 2017

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásEUPV lamenta que els pressupostos municipals s’allunyen de les necessitats dels veïns i veïnes

La coordinadora d’EUPV en València, Rosa Albert, valora com a desequilibrades les línies que regiran els pressupostos municipals de 2018. “Mentre que una part important dels ingressos es sustenta sobre veïns i veïnes, no s’aprecien compensacions per als mateixos”. [+INFO]

Más

EUPV rebutja que el govern de la Nau mantinga l’edificabilitat en el Parc Central

Rosa Albert ha mostrat el seu malestar per la decisió del govern municipal de mantenir el projecte de gratacels en el Parc Central. “Entenem que el Parc Central a més d’una reivindicació reclamada i esperada durant molt temps és també una operació que implica una transformació de gran transcendència per a la ciutat, per açò li demanem a l’Ajuntament que rectifique, que done veu als veïns i pense en si aqueixes edificacions són necessàries per a la ciutat”.  [+INFO]

_ENTREVISTA _

MásEntrevista a Rosa Albert

La coordinadora d’EUPV València fa una valoració dels 2 anys de Govern de la Nau. [+INFO]

_XARRADES_

Más

Centenari de la Revolució d’Octubre

El Col·lectiu Exposició-Benimaclet va acollir una xarrada sobre la revolució d’Octubre. [+INFO]

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásEUPV demana que es defensen els interessos dels Poblats Marítims en el projecte de l’accés nord

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, i la coordinadora d’EUPV en la ciutat de València, Rosa Albert, han mostrat la seua preocupació per la divergència d’opinions entre la Generalitat i l’Ajuntament de València en el projecte de l’accés nord.   [+INFO]

MásEUPV reclama més control sobre la publicitat en les façanes de l’entorn de la Llotja

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València ha exigit al govern municipal que siga estricte en el compliment de les ordenances municipals i que no permeta la deterioració urbanística i estètica en les zones protegides de la ciutat. “Ens preocupen les alteracions urbanístiques que s’estan produint a l’entorn de la Llotja així com la proliferació de cartells de promoció de negocis que alteren les façanes de la Plaça Doctor Collado i voltants”.  [+INFO]

_LLUITES_

Más

25 DE NOVEMBRE

Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones Contra la reacció patriarcal, revolució feminista!.. [+INFO]

Más

BARRI DE MALILLA

El 23 de novembre, estiguerem en Malilla en la manifestació pel nou Centre de Salut per al barri. [+INFO]

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 4, Època II NOVEMBRE 2017

 

Show More

Related Articles

Back to top button