València per l’esquerra, setembre 2017. Bulletí nº2 de l’actualitat d’EUPV València ciutat

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Nº 2 SETEMBRE DEL 2017

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásContra l’obertura de les grans superfícies els diumenges i festius

Esquerra Unida ha denunciat de nou que tant el govern municipal com l’autonòmic tornen a incomplir els seus programes electorals, en aquest cas respecte a l’obertura en diumenges i festius en la ciutat de València. Mes de dos anys després, la llibertat horària ha sigut i va a seguir sent una realitat, realitat que segueix afectant als i les treballadores del xicotet i gran comerç. [+INFO]

_

MásExigim l’obertura de l’Escola Infantil de Mestalla

El curs 2017/2018 l’Escola Infantil situada al barri de Mestalla romandrà tancada. Aquest equipament públic construït amb cost d’1,5 milions d’euros, roman tancat i inutilitzat des de la seua finalització fa ja més de 4 anys. És injustificable que un govern que tant a nivell municipal com a autonòmic diu apostar per l’educació pública, permeta no solament les privatitzacions, sinó també que equipaments que podrien haver-se obert gestionats per l’administració romanguen tancats”. [+INFO]

_

MásContra la passivitat respecte a les torres d’alta tensió i subestacions elèctriques de València

Esquerra Unida de València trasllada al Parlament Europeu a través de l’eurodiputada Paloma López la problemàtica de diversos barris de la ciutat respecte a l’existència de torres d’alta tensió i subestacions elèctriques. Segueixen existint denúncies reiterades de barris que porten demandant la retirada d’aquests elements; desgraciadament ni l’anterior equip de govern del PP ni l’actual ofereixen cap solució. [+INFO]
_

_XARRADES PER L’ESQUERRA _Más

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásPer la modificació del reglament de participació ciutadana

Rosa Albert ha recordat que l’elaboració d’un reglament de participació ciutadana era una promesa electoral dels partits que avui governen la ciutat. “És injustificable que no s’haja modificat el reglament, però és més greu que molts projectes aprovats en els pressupostos participatius, dos anys després, seguisquen sense executar-se i no se sap quan començaran”. [+INFO]

_

MásVolem un pla de neteja i manteniment urgent 

Rosa Albert ha tornat a exigir al Govern municipal que pose en la centralitat de la gestió i els recursos municipals als barris de la ciutat, en aqueix sentit ha tornat a exigir que s’intervinga en la neteja i condicio- nament dels carrers, zones verdes i solars dels barris perifèrics. “Durant mesos s’està permetent que s’acumule cada vegada més brutícia, molts dels solars alguns de propietat municipal s’han convertit en autèntiques escombreres”. [+INFO]

_

MásPer l’ús temporal de solars abandonats davant els problemes d’insalubritat persistents

La coordinadora d’Esquerra Unida en València, Rosa Albert, ha proposat l’ús temporal de solars abandonats en benefici de veïns i veïnes després de denunciar la passivitat del govern municipal davant el perill que suposa l’abandó dels solars de Benimàmet. ”No entenem que, davant el problema d’insalubritat existent i el perill d’incendi evident, l’Ajuntament continue mirant cap a un altre costat”. [+INFO]
_
_
_

Durant els últims mesos hem desenvolupat els primers debats del cicle XARRADES PER L’ESQUERRA [Videos resum]. En els pròxims dies continuarem amb el cicle amb una nova xarrada sobre L’estat de la ciutat de València, a meitat legislatura. El dilluns 16 d’octubre (20:00h) en el local de l’AVV de Benimaclet (Avinguda Valladolid, 42) amb Rosa Albert i Amadeu Sanchis.

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Nº2 SETEMBRE DEL 2017

 

Show More

Related Articles

Back to top button