EU-VALÈNCIA I PODEM VALÈNCIA ES REUNEIXEN PER A DEBATRE QÜESTIONS D’ACTUALITAT DE LA CIUTAT

Les formacions Podem València i Esquerra Unida ciutat de València s’han reunit aquesta setmana en la seu d’Esquerra Unida del País Valencià, en una primera trobada que s’ha produït després de l’elecció per part de la militància del nou equip local d’aquesta última formació.

A la reunió van assistir membres de les dues direccions locals, incloses les coordinadores de totes dues forces: Chelo Poveda de Podem València i de EUVlc Aysa Mustafá Rubio.

L’objectiu principal de la trobada era la presentació oficial de la nova directiva que ha substituït a la gestora encarregada de coordinar EUVlc durant l’últim any, però també hi ha hagut espai per a tractar temes d’actualitat local i nacional.

No van faltar en l’ordre del dia la Cimera de l’OTAN o la situació respecte al Sàhara Occidental, però temes relatius a València com l’ampliació del port, la ZAL, el PAI de Benimaclet o qüestions de rellevància dels diferents barris de la ciutat van ser centrals en el debat.

Totes dues organitzacions consideren que la militància i el treball del dia a dia al carrer ha de ser l’eix prioritari a seguir, creant en els pròxims mesos sinergies en les quals hi haja espais de treball conjunt.
D’altra banda, les formacions coincideixen que les eleccions municipals de 2023 no poden ser ignorades, i si hi ha una conclusió clara respecte a elles és l’objectiu comú en la construcció d’aliances, amb un procés de diàlegs, que ha d’incloure a altres forces polítiques, sindicats i associacions.

Show More

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button