Esquerra Unida vota contra l’ampliació del port i agradeix a la a la Comissió Ciutat-Port la seua Labor

A la proposta s’ha adherit, igualment, l’assemblea de Compromís per València

ESQUERRA UNIDA va aprovar, la setmana passada, una resolució contra l’ampliació del port i d’agraïment a la Comissió Ciutat-Port pel seu treball respecte a esta qüestió, a la què s’ha adherit l’assemblea de Compromís per València.

Concretament, la proposta de resolució aprovada pels dos partits posa de relleu que “l’èxit aconseguit per la Comissió Ciutat-Port en el front jurídic com a part de la campanya contra l’ampliació del Port de València, aconseguint que s’impedisca a Ports de l’Estat i al Ministeri eludir la seua responsabilitat en l’avaluació ambiental de l’ampliació del port”.

Per aquest motiu, les dos organitzacions “expressen el seu agraïment a la Comissió Ciutat-Port pel treball dut a terme i per l’assoliment aconseguit en impedir que Ports de l’Estat i el Ministeri eludisquen la seua responsabilitat en l’avaluació ambiental de l’ampliació del port”.

Així mateix, “feliciten la Comissió Ciutat-Port i al conjunt de València pels efectes jurídics aconseguits i el valuós impacte democràtic i simbòlic que aquesta conquesta representa per a la societat de València”.

Finalment, la resolució explicita “que es continuarà treballant, des del front polític i institucional, en contra de l’ampliació del port i donant suport a totes les iniciatives ciutadanes que, en aquest sentit, es duguen a terme”.

Show More

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button