EU-VALÈNCIA CIUTAT ES PERSONARÀ EN LA CAUSA CONTRA L’AMPLIACIÓ DEL PORT DE VALÈNCIA

Esquerra Unida València Ciutat ha decidit personar-se en la causa que la Comissió Ciutat-Port presentarà davant els tribunals tant contra Ports de l’Estat com l’Autoritat Portuària de València, per a exigir responsabilitats per autoritzar l’ampliació del port de València sense un nou informe ambiental. La decisió de personar-se en aquesta causa compta amb el total suport de la Comissió Executiva d’Esquerra Unida del País Valencià.

D’aquesta manera, Esquerra Unida València Ciutat reafirma el seu suport a la Comissió Ciutat-Port en relació a l’ampliació del Port de València, amb l’objectiu de la defensa de l’interés general, i el dret a la salut i al medi ambient de totes les valencianes i valencians enfront dels interessos particulars i de les grans empreses l’únic interés de les quals el benefici propi. En aquest sentit, Esquerra Unida València Ciutat considera essencial la mobilització social com a forma de pressió per a evitar l’execució d’un projecte que atenta irreversiblement contra el nostre medi natural, unes mobilitzacions que, si és necessari, convocarem i secundarem al costat de la resta d’entitats i col·lectius socials.

Amb la decisió de personar-se en aquesta causa judicial, Esquerra Unida València Ciutat mostra una vegada més la seua ferma oposició a l’actual projecte d’ampliació del port de València i el seu compromís amb redefinir el model de port que volem per a la ciutat des de l’arrel, d’una forma participativa, transparent i sostenible. Una necessitat que cobra major importància si cap en un context d’emergència climàtica com el que vivim, una emergència climàtica que ha sigut declarada pel Consell i per tant, exigeix que siga tinguda en compte de manera transversal en totes les polítiques del país valencià, inclosa l’ampliació del port de València

Show More

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button