EUPV insta al govern municipal a aplicar un protocol d’actuació dirigit a les persones que es troben en situació d’exclusió social

Rosa Albert: “Davant la declaració de l’estat d’alarma, no podem oblidar l’impacte que això tindrà sobre els col·lectius més vulnerables. És urgent assegurar la seguretat, salut i accés a drets bàsics de les persones sense sostre i col·lectius en situació d’exclusió social”

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, ha recordat l’estudi realitzat per la Regidoria de Benestar Social juntament amb entitats socials de la ciutat, pel qual s’han pogut obtindre dades reals relatives al cens de persones sense llar de la ciutat de València. En concret 938 persones es troben sense llar, a això caldria unir aquelles que necessiten dels serveis socials per a obtindre aliments o subministraments de qualsevol tipus. “És fonamental que no oblidem a aquests col·lectius i per tant que s’apliquen amb urgència mesures que protegisquen i asseguren a les persones sense recursos la seua salut i seguretat”, ha assenyalat Rosa Albert.

Des d’EUPV entenem que davant la situació en la qual ens trobem les institucions han de treballar per a garantir els drets de totes les persones especialment d’aquells col·lectius més vulnerables. “Ha de ser prioritari per a l’Ajuntament de València i per a la Generalitat Valenciana invertir els recursos necessaris per a protegir a la ciutadania i començar a treballar en protocols en els quals s’aborden aquest tipus de situacions”, ha finalitzat Rosa Albert. 

Show More

Related Articles

Back to top button