EUPV insta a PSPV i Compromís a rebutjar qualsevol iniciativa impulsada per VOX a l’Ajuntament de València

Rosa Albert: “Ens sumem a la iniciativa impulsada pel nostre grup municipal a Sagunt, no es poden tolerar actituds i discursos com el del passat ple a l’Ajuntament de València”

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, s’ha pronunciat sobre la falta de suport al que en principi havia de ser una declaració institucional en memòria i rebuig de l’holocaust nazi, en incorporar el text una condemna a la LGTBIfobia. “Desgraciadament això no és un fet aïllat ni podem parlar de casos puntuals o d’actituds intolerants d’algun càrrec públic en concret, per això entenem que no podem permetre que s’utilitzen les institucions democràtiques per a llançar missatges d’intolerants que han de ser rebutjats de ple en una societat democràtica”, ha declarat Albert.

Rosa Albert ha denunciat el fet que aquest grup polític permeta que en les seues xarxes socials s’insulte i menyspree amb absoluta impunitat a representants del col·lectiu LGTBI com és el cas de la Presidenta del col·lectiu LGTBI de Castelló. “No podem interioritzar i permetre que als debats en les institucions democràtiques es donen missatges negacionistes, masclistes i intolerants, ha arribat el moment de posar fi a aquesta situació”, ha manifestat Albert.

En aquest sentit des d’EUPV de la ciutat de València no sols donem suport a la decisió del Col·lectiu d’EUPV Sagunt que a través del seu grup municipal ha anunciat la seua negativa a donar suport a qualsevol iniciativa que es presente per part d’aquesta formació política, a més entenem que aquest rebuig hauria d’assumir-se per part de la resta de formacions polítiques, per això “ens dirigirem als grups polítics de l’Ajuntament de València i els sol·licitarem que rebutgen de pla qualsevol iniciativa que es plantege des de VOX, es tracta d’una qüestió d’higiene democràtica urgent i ineludible”, ha finalitzat Albert.

 

Show More

Related Articles

Back to top button