EUPV condemna l’intent de boicot per part de l’extrema dreta de la jornada cívica i laica que representa la cavalcada de les Magues de Gener

Rosa Albert: “Acudirem a la fiscalia de delictes d’odi perquè s’investigue si les convocatòries realitzades en València i altres capitals s’ajusten a la legalitat en matèria de drets humans”

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, s’ha pronunciat sobre les agressions produïdes en el dia d’ahir durant la celebració de la cavalcada de les Magues de Gener a la ciutat de València. La falta de previsió per part de les administracions competents va posar en risc la integritat de les ciutadanes i els ciutadans que hi van acudir a gaudir d’una jornada festiva en el marc d’una desfilada cívica que entre altres valors reivindica la llibertat d’expressió i els valors democràtics.

Rosa Albert ha lamentat la impunitat amb la qual ahir van actuar grups vinculats amb l’extrema dreta, alhora que ha traslladat la seua preocupació davant les cada vegada més freqüents intents de boicotejar i atemptar contra la llibertat d’expressió i manifestació. En aqueix sentit ha anunciat la presentació d’una denúncia davant la fiscalia de delictes d’odi a fi que s’investiguen aquests fets.

Show More

Related Articles

Back to top button