València per l’esquerra. Butlletí núm 21, època II. Abril 2019

cabecera

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida València ciutat | Núm 21, Època II ABRIL 2019

_POLÍTIQUES PER L’ESQUERRA _
MásExigim un portal de transparència per a EMIVASA

“Cal mantenir una postura vigilant i fiscalitzadora davant les empreses que tenen algun tipus de participació pública, amb la finalitat d’evitar que l’interès general puga veure’s d’alguna manera perjudicat, i reclamant que es depuren responsabilitats en el cas d’haver existit activitats delictives”, ha assenyalat Roser Maestro, actualment responsable de la Delegació d’Aigües en l’Ajuntament de Sagunt i candidata al Congrés dels Diputats. [+INFO]

Reclamem al govern municipal que rectifique i replantege la primera transferència del pacte d’estat contra la violència masclista

La coordinadora d’Esquerra Unida de la Ciutat de València, Rosa Albert, ha mostrat el seu rebuig al fet que la destinació triada pel govern municipal de la primera transferència realitzada pel govern central per a fer front a la violència masclista, en el marc del Pacte d’Estat contra la violència de gènere, no haja sigut dirigida íntegrament a les víctimes. “No es tracta de no recolzar que es destinen els recursos públics necessaris a la reinserció i a l’educació; es tracta de reconèixer i compensar a les dones que durant anys han sigut invisibilitzades per les diferents administracions”, ha explicat Albert. [+INFO]

Volem que la bandera republicana presidisca la balconada de l’Ajuntament

Rosa Albert ha reclamat, un any més, a l’alcalde de València, que la bandera de la República onege en la balconada de l’Ajuntament en senyal de record i homenatge a totes les persones que van lluitar, i fins i tot van donar la seua vida, per defensar la llibertat, la igualtat i la justícia social.  [+INFO]

 

 

 

_BARRIS PER L’ESQUERRA _
MásValorem críticament la moció presentada per a declarar a Benimàmet entitat local menor

José Simón, el militant d’EUPV la sol·licitud del qual , de l’any 2008, pot permetre la conversió de Benimàmet en entitat local menor, s’ha pronunciat sobre aquesta situació que el govern municipal segueix paralitzant. “Esquerra Unida ha sigut l’única organització política que ha demostrat a través dels fets que creu fermament en la conversió de la pedania en entitat local menor. Lamentem que altres forces polítiques com el PSOE o Compromís vulguen ara penjar-se medalles quan, podent haver dut a terme aquesta conversió, s’han limitat a posar traves i generar confusió entre els veïns i veïnes de Benimàmet”, ha dit. [+INFO]

 

Proposem canviar la ubicació del pas de vianants que uneix el Parc Central amb Malilla

La coordinadora d’EUPV en la ciutat de València, Rosa Albert, ha demanat que l’accés que uneix el tram del Parc Central amb Malilla siga segur per als vianants. “Malilla ha estat aïllada de la resta de la ciutat per les vies del tren, el pont de Peris i Valero i l’actual Avda Ausiàs March. L’execució d’aquesta fase del Parc Central és un primer pas per a connectar aquest barri amb la resta de la ciutat però hem de garantir la seguretat dels i les usuàries”. [+INFO]

 

EUPV València ciutat

Carrer de Borrull, 25. VALÈNCIA
Email: valencia@eupv.org

facebook twitter rss

valencia.eupv.org

Butlletí electrònic d’Esquerra Unida de València ciutat | Núm 21, Època II ABRIL 2019

 

Show More

Related Articles

Back to top button