La militància de la ciutat de València ratifica en referèndum el text final entre Podem i EUPV per a concórrer junts a les eleccions del proper 26 de maig

El “SI” guanya per un 53% del vot al “NO” per un 47 %

Esquerra Unida i Podem concorreran conjuntament a la ciutat de València a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. En el dia de hui s’han celebrat les votacions presencials del referèndum pel qual les bases de la formació havien de ratificar o no el text final de confluència al qual s’havia arribat amb els morats. El resultat ha sigut de 58 vots a favor i 51 en contra.

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, ha mostrat la seua satisfacció per l’exercici democràtic de la militància d’EUPV que, una vegada més, ha dit la seua en una decisió tan important per al Cap i Casal i per a l’organització de la formació d’esquerres per als propers comicis municipals. Amb aquest resultat, EUPV i Podem signen la seua coalició en la mateixa línia que les autonòmiques, estatals i europees.

El que resta ara és ultimar els punts del programa electoral entre ambdues formacions i començar a preparar la campanya electoral. Albert ha recordat que els comicis municipals coincidiran amb els europeus i que, per tant, Esquerra Unida de la ciutat de València estarà a la alçada de les circumstàncies per a aconseguir un canvi d’esquerres tant a la ciutat com a la Unió Europea “perquè és necessari plantar cara al poderosos, a les multinacionals, als que han provocat la crisi i que, a nivell de València, tenen també la seua traducció en tots aquells que volen una ciutat basada en la especulació, en la desigualtat i el patriarcat”.

Per últim, la coordinadora de la formació d’esquerres ha indicat que, amb aquest resultat, EUPV finalitza un conjunt de debats i consultes a la militància a través de diversos processos assemblearis en els quals des de el minut un s’ha estat informant a la militància sobre les negociacions entre ambdues formacions.

Show More

Related Articles

Back to top button