La militància i simpatitzants d’EUPV València ratifiquen la candidatura per a les Eleccions Municipals de 2019

Amb la participació del 23,7%, la candidatura de Rosa Albert a l’alcaldia ha obtingut un suport del 97,4%, i la llista completa a l’Ajuntament del 89,7%

 

El procés de primàries d’Esquerra Unida a l’alcaldia i a l’Ajuntament de València ha conclòs aquest cap de setmana. Com a resultat d’aquesta votació, la llista unitària proposada en l’Assemblea de l’organització del passat 28 de gener ha sigut ratificada per un 89,7% dels vots. Per tant, la llista d’EUPV a l’Ajuntament estarà encapçalada per Rosa Albert, que a més ha obtingut un suport del 97,4% en la votació de la candidatura a l’alcaldia. A la coordinadora d’Esquerra Unida a la ciutat li segueixen en la llista Tito Alapont, José Soler, Pau Garcia i María José Francisco en els cinc primers llocs.

Com a resultat d’aquest procés de votació que es va iniciar el dimecres 30 de gener i va finalitzar aquest diumenge 3 de febrer amb la votació presencial, la militància i simpatitzants d’EUPV a la ciutat han recolzat majoritàriament una llista que està formada per estudiants, pensionistes, treballadores, representants dels moviments socials, veïnals i sindicals, del moviment feminista i del món de la cultura, i que representa a la pluralitat d’Esquerra Unida a València.

Tal com ha destacat Rosa Albert, “aquesta és la candidatura de l’esquerra transformadora que defensa les propostes reals de canvi, la remunicipalització dels serveis públics, el desenvolupament de polítiques socials efectives, una participació ciutadana que done realment veu als veïns i veïnes, o un urbanisme que no esté supeditat als interessos privats i especulatius. Com sempre hem fet en Esquerra Unida, és el moment de continuar lluitant i mobilitzar en defensa de les polítiques nítidament d’esquerres, en defensa de la classe treballadora i per una vertadera transformació social”.

Finalment, Rosa Albert ha recordat que EUPV València continua ara amb l’elaboració del Programa Electoral que, com ha remarcat, és sens dubte el procés més important de cara a les Eleccions Municipals de maig. A l’elaboració d’aquest programa estan cridats no solament la militància i simpatitzants d’Esquerra Unida, sinó tots els moviments socials, veïnals i sindicals de la ciutat.

[Veure candidatura completa d’EUPV a l’Ajuntament de València]

Show More

Related Articles

Back to top button