EUPV lamenta la suspensió de l’espectacle Mongolia sobre hielo

Rosa Albert: “És incomprensible que no es puga garantir la seguretat de públic i treballadors i treballadores en un espai municipal”

La coordinadora d’Esquerra Unida en València, Rosa Albert, ha mostrat avui la seua preocupació per la suspensió de l’espectacle Mongolia sobre hielo programat en La Rambleta. “Ens sembla una decisió molt poc encertada, atès que es trasllada la imatge de impunitat front a uns grups d’intolerants així com que la nostra democràcia és molt feble”, ha assenyalat Albert.

Per  EUPV  la piulada de l’Ajuntament en la qual es diu que “l’actuació es durà a terme en la nostra ciutat” és insuficient i ha recordat que La Rambleta és un espai públic gestionat per una empresa privada alhora que ha reclamat una coordinació entre les administracions. “No entenem com es pot garantir un gran esdeveniment o un partit de futbol i no és possible fer-ho amb una sala municipal. Les administracions haurien de treballar plegades i garantir l’actuació”, ha remarcat Rosa Albert.

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciudad ha traslladat la seua solidaritat amb els artistes i treballadores i treballadors afectats i ha reclamat que s’actue d’ofici contra aquests grups. “Una societat democràtica no pot cedir davant aquests xantatges. Dissortadament en la nostra ciutat estem vivint últimament episodis d’intolerància com aquest. Les autoritats valencianes tenen l’obligació d’actuar per garantir que no es tornen a succeir i que València recobre el seu esperit tolerant i obert”, ha conclòs Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button