EUPV denuncia l’acomiadament dels treballadors de la Fundació Esportiva Municipal

Rosa Albert: “No solament no es dóna un sol pas cap a la remunicipalització de serveis, sinó que a més s’està permetent que els treballadors perden tots els seus drets”

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, ha denunciat l’acomiadament dels treballadors del servei de manteniment de la Fundació Esportiva Municipal de València (FDM) que estaven contractats per l’anterior empresa adjudicatària. “ Si aquest govern municipal vulgués realment revertir les polítiques del Partit Popular miraria cap a un altre costat ni permetria que les empreses contractistes de l’Ajuntament no subroguen als treballadors. No solament no es dóna un sol pas cap a la remunicipalització de serveis públics com aquest, sinó que a més s’està permetent des de l’equip de govern que els treballadors perden tots els seus drets”, ha dit Rosa Albert

Tal com ha destacat la coordinadora d’EUPV a València, el propi Ajuntament s’havia compromès a incloure en el plec de condicions la subrogació dels treballadors quan arribara la nova licitació. “Ara i sense cap tipus d’informació des del govern municipal, els treballadors es veuen en el carrer mentre l’Ajuntament es llava les mans”, ha assenyalat Albert.

“Un govern que s’autonomena progresista —ha afegit— hauria de preocupar-se almenys per la situació laboral dels treballadors i treballadores dels serveis públics”.

Així mateix, Rosa Albert ha recordat que, des d’Esquerra Unida, “sempre hem defensat la remunicipalització dels serveis públics, amb l’objectiu de millorar la qualitat dels serveis així com garantir els llocs de treball en condicions d’estabilitat i de qualitat”, ha conclós.

Show More

Related Articles

Back to top button