EUPV reclama celeritat per actuar contra las pintades xenòfobes en els carrers de València

Rosa Albert: “És imprescindible acabar amb la impunitat amb la qual els grups feixistes compten en massa ocasions”

 

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, s’ha referit a les pintades racistes i xenòfobes que estan apareixent en diversos carrers de la ciutat de València. “És  imprescindible detenir l’increment de les accions de l’extrema dreta valenciana, i el primer pas per a açò és eradicar per complet la connivència que alguns partits amb representació en les institucions tenen amb aquest tipus de moviments”. 

La coordinadora d’EUPV en la ciutat ha demanat celeritat a l’Ajuntament per a actuar contra aquestes pintades que contenen missatges que fomenten l’odi i la intolerància. “València és una ciutat que sempre ha manifestat la seua naturalesa acollidora i tolerant. Per açò, hem d’estar vigilants per a tallar d’arrel aquests brots de feixisme. El Govern municipal ha d’impedir que es toleren aquestes manifestacions que atempten a les llibertats fonamentals, així com posar els mitjans necessaris per a portar davant la Justícia als seus responsables”, ha assenyalat Rosa Albert.

La portaveu de l’organització d’esquerres ha recordat a més que, aquesta mateixa setmana, el Parlament Europeu ha aprovat una resolució instant a prohibir de manera efectiva els grups neofeixistes. Per tant, ha afegit Albert, “des del Govern municipal cal impulsar els processos per a poder eliminar dels nostres barris a aquests grups i organitzacions feixistes que han d’il·legalitzar-se”. “ Tot i que  es puguen considerar com a marginals als grups obertament declarats com a nazis o ultradretans, és imprescindible acabar definitivament amb la impunitat amb la qual compten en massa ocasions”, ha finalitzat la coordinadora d’EUPV València.

Show More

Related Articles

Back to top button