EUPV reclama a Ribó valentia i polítiques efectives que reconduïsquen la situació a El Cabanyal

Rosa Albert: “Existeix un deute històric amb el barri del Cabanyal i una responsabilitat que el govern municipal ha d’afrontar urgentment”

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València, Rosa Albert, s’ha manifestat davant la situació generada a la reunió celebrada dimarts passat entre l’equip de govern municipal i les entitats ciutadanes del barri per a abordar qüestions relatives a la mesa de convivència. “El fet que s’abandone una reunió d’aquestes característiques per part dels representants de Salvem i de l’Associació de Veïns, ens sembla motiu mes que suficient perquè d’una vegada per sempre el govern municipal reaccione i complisca amb els compromisos adquirits”, ha explicat Albert.

Per a Albert, és comprensible l’actuació dels i les representants veïnals que després d’anys de lluita i reivindicacions constants davant les polítiques desenvolupades pel PP, que van portar a la degradació absoluta del barri, van rebre amb il·lusió i esperança l’arribada d’un nou govern que durant els anys d’oposició es va comprometre a revertir aquesta situació. “Lo que està succeint en El Cabanyal és una profunda decepció per als qui confiàvem que, malgrat la complexitat de la situació, la implicació del govern municipal anava a anar acompanyada de les mesures necessàries per a revertir aquesta situació”.

Desgraciadament les reivindicacions històriques segueixen sense complir-se i en açò existeix una responsabilitat transversal que afecta a diverses delegacions de l’Ajuntament de València, la falta de coordinació i de polítiques efectives és més que evident i la situació en la que viuen els i les veïnes és insostenible. Per a Albert “es intolerable que s’estiga reivindicant que es respecten drets fonamentals, no hi ha justificació alguna perquè les administracions implicades no es coordinen, la qual cosa és una falta de voluntat i valentia evident”.

“Queden només uns mesos de legislatura per a posar fi a aquesta situació, el temps dels gestos i les promeses ha finalitzat”, ha declarat Rosa Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button