Esquerra Unida recolza les reivindicacions veïnals i exigeix la construcció d’una biblioteca en la Malva-rosa

Rosa Albert: “És incomprensible que un barri com la Malva-rosa no tinga, encara, un espai sociocultural amb una biblioteca”

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València, Rosa Albert, ha reclamat a l’equip de govern que es comprometa a dotar a la Malva-rosa d’un equipament sociocultural amb biblioteca a través de la corresponent consignació pressupostària. “Des de fa anys els moviments socials i veïnals estan reclamant aquest espai tan necessari per al barri. Esperàvem de l’actual equip de govern un canvi respecte de la política cultural impulsada pel PP però, pel que sembla, l’actual equip de govern continua amb el mateix desinterès per fomentar i garantir l’accés a la cultura en tots els barris de la ciutat i, una vegada més, torna a quedar clar que dins de les seues prioritats no està el dignificar i per tant invertir en la xarxa de biblioteques públiques”, ha lamentat Albert.

Per a la coordinadora de la formació d’esquerres “No es tracta d’una inversió milionària si tenim en compte la quantitat de solars de propietat municipal en els quals perfectament es podria construir aquest centre sociocultural. Per tant, no trobem cap justificació per a no es realitze aquesta construcció”.

Albert ha recordat que durant molts anys s’ha vingut exigint la construcció d’un centre sociocultural amb sales polivalents que puguen ser utilitzades per les entitats del barri i una biblioteca. “La Malva-rosa, amb 13.000 persones empadronades, és un barri obrer castigat durament per la crisi i també per les retallades de les diferents administracions públiques. El govern municipal deuria haver revertit aquesta mancança” ha declarat.

“Des d’EUPV ens sumem a les reivindicacions veïnals i li demanem a l’alcalde que faça cas a les més de mil cartes que li han enviat reclamant aquest espai i que si realment creu que l’educació i la cultura són serveis públics bàsics actue de manera coherent i concrete la creació d’aquest espai sociocultural” ha conclòs Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button