EUPV exigeix al govern de la Nau que recapacite sobre la construcció de l’hotel de la Marina

Rosa Albert: “Li demanem a l’Ajuntament que pense en l’interés general abans que en el privat”

La coordinadora d’EUPV en la ciutat de València, Rosa Albert, ha mostrat la seua preocupació per les notícies aparegudes en premsa segons les quals el Consorci gestor de la Marina de València, participat per Govern Central, Generalitat i Ajuntament, podria aprovar la construcció d’un hotel de vint altures. “El nostre model de ciutat no passa per construir edificis de considerable altura que transformen la fisonomia dels nostres barris. Si aquest govern creu en una ciutat sostenible, també turísticament, ha de replantejar-se la construcció d’aquest hotel”, ha manifestat.

La dirigent de la formació d’esquerres ha remarcat que, de confirmar-se les informacions de la prensa, ens trobaríem davant una gestió poc transparent. “Ens preocupa que, en temes de contractació, sota la bandera de l’agilitat, es relaxen els mecanismes de control”, ha assenyalat. En aquesta línia, Albert ha volgut incidir en la importància de la transparència en la gestió en qualsevol govern, siga del color polític que siga i ha reivindicat la gestió directa dels serveis. “La gestió pública ha de caracteritzar-se per una total transparència. Només així podrem retornar la confiança en el sistema a la ciutadania. Des d’EUPV entenem que la gestió directa dels serveis contribueix a una millor gestió i transparència i per açò veiem amb preocupació alguns dels plans que es dedueixen de les informacions publicades”, ha postil·lat.

Rosa Albert ha volgut recordar que València s’ha caracteritzat per un creixement sense cap planificació i que la façana marítima integrada i respectuosa amb la tradició ha sigut una reivindicació històrica del moviment veïnal i de les forces d’esquerra, i li ha demanat a l’equip de govern que siga coherent i que aposte per un model de creixement planificat i sostenible també des del punt de vista turístic. “No compartim el model de creixement basat en la construcció vertical. Creiem en un model de ciutat sostenible que no genere més desequilibris i on prevalga l’interés públic enfront de l’interés privat, fent de la identitat un plus que atraga un turisme de qualitat”, ha conclòs.

Show More

Related Articles

Back to top button