EUPV exigeix la readmissió dels treballadors acomiadats de Las Naves

Rosa Albert: “És inadmissible que un govern dit d’esquerres acomiade a treballadors de manera injustificada”

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, ha mostrat la seua solidaritat amb els treballadors que presten els seus serveis en Les Naus i que han sigut acomiadats. “Considerem que no hi ha motius objectius per als acomiadaments d’aquests treballadors i li demanem a l’equip de govern que rectifique i cerque una solució”, ha declarat.

La dirigent de la formació d’esquerres ha explicat que els tècnics cessats exercien altres funcions al marge de les pròpies del teatre i tenien contracte amb les Naus actuant com a programadors culturals. “Les explicacions del responsable del Departament, no ens convencen. Com és possible que hagen estat programant exposicions i organitzant certàmens durant l’últim any, amb el teatre tancat, i ara de sobte des de la regidoria es diga que el seu treball no té contingut” s’ha preguntat.

Per a Albert un Ajuntament que es diu de progrés ha de treballar per la generació de llocs de treballs públics estables i no destruir-los. “Una vegada més, ens trobem amb una decisió que perjudica a la part més feble en el conflicte. Entenem que abans de l’acomiadament existeixen altres possibilitats que s’han d’explorar, també, amb els representants sindicals” ha afegit.

Des d’EUPV “defensem uns ajuntaments com a motors d’ocupació pública i la cultura juga un paper important. La inversió en el sector públic tant en infraestructures com en recursos humans és, a la llarga, rendible, ha conclòs Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button