Esquerra Unida exigeix al Govern municipal un pla de neteja i manteniment urgent per al barri de Benicalap

Rosa Albert: “La inactivitat i falta de recursos està generant que la degradació en  molts barris de la ciutat s’estiga accelerant de forma alarmant”

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València, Rosa Albert, ha tornat a exigir al Govern municipal, que pose en la centralitat de la gestió i els recursos municipals als barris de la ciutat de València, en aqueix sentit ha tornat a exigir que s’intervinga en la neteja i condicionament dels carrers, zones verdes i solars dels barris perifèrics de València. “En el cas de Benicalap, durant mesos s’està permetent que s’acumule cada vegada més brutícia, molts dels solars alguns d’ells propietat municipal s’han convertit en autèntiques escombreras, i aquesta situació es veu agreujada durant els mesos d’estiu”, ha assenyalat Rosa Albert.

Albert ha recordat que enguany el pressupost per a neteja de l’Ajuntament s’ha incrementat 5,5 milions d’Euros respecte a l’any 2016. “Un increment tan important s’hauria de notar especialment en els barris de la perifèria de la ciutat que van ser els més afectats per les polítiques de retallades del PP, però desgraciadament malgrat l’augment de pressupost, sembla que els barris de la perifèria segueixen sense existir per a l’actual govern municipal”.

Albert ha reiterat la necessitat de que els responsables del govern municipal “passegen pels barris de la ciutat i s’enfronten a la realitat amb la qual conviuen els seus veïns i veïnes, que no és altra que la de conviure amb contenidors desbordats, voreres amb restos de tot tipus, solars en els quals s’acumulen residus durant mesos sense que s’actue per part dels serveis de l’Ajuntament i zones verdes absolutament abandonades”, ha assenyalat la coordinadora d’EUPV a València.

Des d’Esquerra Unida tornem a reiterar la nostra preocupació enfront d’aquestes polítiques absolutament desequilibrades en la que es dóna l’esquena als barris de la perifèria  i no s’actua respecte a les conseqüències socials que la falta de recursos públics suficients genera en els i les veïnes d’aquestos barris. “Li recordem a l’Alcalde i al  seu equip de govern que si no s’actua ràpid i de forma seriosa i planificada, les conseqüències d’aquesta inactivitat no van a ser unes altres que les que desgraciadament ja coneixem per l’experiència del que ocorre en altres barris com Orriols i el Cabañal, per tant reiterem la nostra exigència que s’actue amb fets i es pose solució a aquest greu problema”, ha finalitzat Rosa Albert.

 

Show More

Related Articles

Back to top button