EU denuncia l’estat d’abandó i brutícia del parc de la Plaça Esteban Dolz del Castellar en Orriols

Rosa Albert: “Aquest és un exemple més de l’abandó i dels insuficients recursos que es destinen al barri d’Orriols”

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, ha denunciat l’estat d’abandó en el qual es troba el parc situat en la Plaça Esteban Dolz del Castellar situat en el barri d’Orriols. Durant el govern del PP es va reivindicar la necessitat de dignificar i mantenir aquest espai, però amb l’arribada del nou govern municipal no solament no s’ha realitzat cap inversió sinó que tampoc es compleixen uns mínims de neteja i manteniment. “Aquest espai es troba absolutament infrautilitzat, i a més aquesta deixadesa ho ha convertit en un espai perillós”, ha dit Albert.

“Desgraciadament cal seguir lamentant el tracte de favor i el desequilibri respecte a les inversions i manteniment que se li dóna als barris mes cèntrics de la ciutat marginant a la resta, desgraciadament l’actual equip de govern segueix practicant les mateixes polítiques que el PP”, ha declarat la coordinadora d’EUPV a la ciutat.

La coordinadora de la formació d’esquerres ha lamentat que des que es va inaugurar el jardí no s’haja invertit ni un euro en el mateix. “El sòl està trencat, les jardineres grafiteades i trencades i els bancs representen un perill donat el seu estat de deterioració”. En definitiva, la deixadesa i l’abandó en el qual es troba l’han convertit en un espai impracticable.

“Abans igual que ara li demanem a l’alcalde i a la regidora delegada de parcs i jardins que no solament visiten el barri per a fer-se una foto amb promeses que mai arriben, cal comprometre’s amb realitats concretes que el barri d’Orriols porta anys esperant”, ha manifestat la coordinadora d’Esquerra Unida València ciutat.

Per tot açò Rosa Albert ha exigit al govern municipal “que es destinen els recursos necessaris per a garantir un bon manteniment del parc i que es repose el mobiliari que es troba deteriorat, ja ha arribat el moment d’atendre les reivindicacions i necessitats dels i les veïnes d’Orriols”.

Show More

Related Articles

Back to top button