EUPV exigeix a l’Ajuntament més recursos per a garantir la seguretat dels treballadors de les empreses que contracta

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, ha lamentat la mort del treballador durant el muntatge de les graderies de la Gran Fira i ha transmès en nom de tota l’organització d’esquerres el seu suport i solidaritat a la seua família així com als seus companys i companyes.

Rosa Albert ha manifestat que “el govern municipal no pot fer desistiment de la responsabilitat que té per a evitar que les empreses que contracta exposen als seus treballadors a riscos als quals mai haurien d’haver-se exposat, per açò han de destinar-se tots els recursos que siguen necessaris per a garantir al màxim la seguretat dels treballadors i treballadores”.

“És intolerable que, a més d’estar ocultant-se dades sobre l’ocorregut, comencen a aflorar informacions que parlen d’amenaces i acomiadaments als propis treballadors per part d’empreses que solament pensen en la seua pròpia imatge sense preocupar-se de les tràgiques conseqüències que té exposar a les persones a llargues jornades de treball, sense les mesures de seguretat adequades i a altes temperatures amb l’única fi d’engreixar el seu benefici econòmic”, ha afegit Albert.

La coordinadora de l’organització d’esquerres en la ciutat ha recordat que “Esquerra Unida sempre ha denunciat que les reformes laborals dutes a terme pel PP i el PSOE afavorien, entre altres coses, la inseguretat laboral i per tant l’augment dels accidents mortals en el treball”. Així mateix, Rosa Albert ha afegit que “no es pot consentir que un ajuntament suposadament d’esquerres permeta que hi haja empreses contractades per ell mateix que manté als treballadors en aquestes situacions de risc absolut, extrema precarietat laboral i sota amenaces”.

Show More

Related Articles

Back to top button