Esquerra Unida exigeix al govern de València que actue sobre l’entorn de ‘Bombas Gens’ propietat municipal

Rosa Albert: “Resulta lamentable que mentre la iniciativa privada rehabilita l’antiga fàbrica protegida, la part propietat municipal es troba en un estat de ruïna i insalubritat més que evident”

La coordinadora d’Esquerra Unida a València, Rosa Albert, ha denunciat la situació de degradació en la qual es troba l’entorn de l’edifici de Bombas Gens, situat en el barri de Marxalenes. Segons ha explicat, “els carrers que ho envolten, i la part que dóna als carrers Reus  i General Llorens segueix abandonada per part del govern municipal, que permet que la brutícia i la ruïna de diverses edificacions seguisquen sent una realitat per als veïns i veïnes”. Albert ha recordat que després d’anys de denúncies polítiques i ciutadanes finalment ha hagut de ser la iniciativa privada la que actue evitant la desaparició d’aquest immoble. “El que resulta lamentable és que el govern local no complisca amb la seua part i no contribuïsca a dignificar la zona i l’entorn”, ha lamentat  Albert.

La coordinadora de la formació d’esquerres ha recordat que en uns mesos hauran finalitzat els treballs de rehabilitació de l’antiga fàbrica de bombes hidràuliques; en el seu interior s’ha trobat un refugi antiaeri de la guerra civil i un celler del segle XV al seu pati posterior que podran ser visitats quan s’inaugure el centre. ”Al costat d’un edifici en el que s’ha realitzat una inversió milionària els visitants i els veïns i veïnes del barri van a poder comprovar com la seua part annexa es troba en unes condicions absolutament lamentables sense oblidar la perillositat de seguir mantenint edificacions que es troben en ruïnes”.

Per tot açò, des d’Esquerra Unida, “exigim que l’Ajuntament netege i endrece aquest entorn i que construïsca els equipaments previstos per a aquestes parcel•les. “Si el PP va fer cas omís durant anys a les demandes ciutadanes, esperem que el govern actual reaccione i com a mínim complisca amb les seues pròpies ordenances municipals”, ha conclòs Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button