Esquerra Unida se suma a la reivindicació veïnal i exigeix la construcció d’una biblioteca en la Malvarrosa

Rosa Albert: “Lamentem que se seguisca sense dotar a aquest barri d’aquest equipament cultural i esperem que el govern local rectifique”

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València Rosa Albert, ha reclamat avui a l’equip de govern que es comprometa a consignar una partida pressupostària en el pressupost municipal del 2018, destinat a la construcció d’una biblioteca en el barri de la Malvarrosa. “Tant  l’associació de veïnes i veïns com la resta d’entitats ciutadanes del barri porten anys reivindicant aquest espai tan necessari per al barri, desgraciadament el PP mai va escoltar aquestes reivindicacions i sembla que l’actual govern municipal va pel mateix camí”. ”No entenem aquest desinterès de l’actual govern municipal per fomentar i garantir l’accés a la cultura en tots els barris de la ciutat, una vegada més torna a quedar clar  que dins de les seues prioritats no està el dignificar i per tant invertir en la xarxa de biblioteques públiques”, ha lamentat Albert.

Albert ha recordat que durant molts anys s’ha vingut exigint la construcció d’un centre sociocultural amb sales polivalents –que puguen ser utilitzades per les entitats del barri– i una biblioteca. “Cal recordar que en aquest barri hi ha 15.000 persones empadronades, que es tracta d’un barri obrer molt castigat per la crisi i per les retallades de les diferents administracions públiques”.

“No hi ha justificació perquè no es construïsca aquest equipament, no es tracta d’una inversió milionària, sense oblidar la quantitat de solars propietat municipal que en aquest moment són un abocador i en els quals perfectament es podria construir aquest centre sociocultural”, ha dit la coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat.

“Des d’EUPV ens sumem a la jornada reivindicativa convocada per l’associació i li tornem a recordar al govern municipal que l’educació i la cultura són serveis públics bàsics i un govern que es proclama progressista ha de comprometre’s amb fets no amb declaracions i promeses  que mai es concreten”, ha conclòs Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button