Esquerra Unida reclama al govern municipal un pla de neteja i mobilitat urgent a Ciutat Vella

Rosa Albert: “Malgrat els anuncis del govern municipal, la falta de neteja i la permissivitat respecte a l’ocupació de la via pública s’està incrementant i aquest desinterès està accelerant la degradació del centre de la Ciutat”

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València, Rosa Albert, ha lamentat que malgrat els diferents anuncis realitzats durant aquests dos anys de legislatura per l’equip de govern municipal, la realitat a la qual s’enfronten diàriament veïns i veïnes, comerciants i visitants és la d’un centre històric ple de brossa, degradat arquitectònicament i en el qual en molts dels seus carrers les barreres i obstacles de tot tipus amb el qual es troben els i les vianants fan impossible  que es puga passejar amb normalitat. A açò caldria unir l’existència de solars que no compleixen la normativa ni respecte al clos ni respecte a les a condicions de salubritat. La coordinadora ha lamentat a més que “no solament  no es pose remei a aquesta situació sinó que a més es contribuïsca tres dies abans de la celebració de la festivitat de la Verge dels Desemparats, s’han deixat per part dels serveis de l’Ajuntament desenes de tanques sense cap control”.

Des d’EUPV no entenem com si públicament l’actual equip de govern des de l’inici de la legislatura, s’ha marcat com una prioritat el fer de la ciutat de València una ciutat atractiva per al turisme destinant quantitats molt importants del pressupost municipal a realitzar campanyes publicitàries que impulsen i milloren la imatge de la Ciutat, si aquesta és una prioritat, com no es treballa per tenir en unes condicions de neteja mínima aquests carrers garantint que siguen espais on es puga caminar amb llibertat. La realitat és que  en moltes dels carrers del Centre Històric trobem obstacles de tot tipus que impedeixen la mobilitat, i tot açò davant la passivitat de les delegacions competents.

“Aquest descontrol només confirma la descoordinació entre les diferents regidories que haurien d’actuar com son neteja, ocupació de via pública i mobilitat i aquesta descoordinació la segueixen pagant els i les veïnes del centre històric.”Ha lamentat Albert.

En definitiva, una vegada més demanem que de la política d’anuncis es passe a la de fets i realitats i que fins que els anuncis sobre inversions i actuacions urbanístiques es concreten, que almenys es facen complir les ordenances municipals, començant pel propi Ajuntament”, ha finalitzat Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button