EU reclama inversions i manteniment en la zona esportiva del Parc de Benicalap

Rosa Albert: “La degradació i la falta de neteja i manteniment fan que aquest espai estiga absolutament infrautilitzat”

La coordinadora d’EUPV de la ciutat de València Rosa Albert, ha denunciat avui la falta d’inversió i manteniment en la zona esportiva del Parc de Benicalap. Albert ha lamentat que una reivindicació històrica dels veïns i veïnes de Benicalap i Ciutat Fallera seguisca “no solament sense atendre’s, a més s’ha agreujat ja que sembla que aquesta zona del parc no ´pertany a cap delegació de l’Ajuntament”. Des d´EUPV han lamentat que no es dote de recursos econòmics i humans suficients que garantisquen que l’única zona esportiva que tenen aquests barris estiga en condicions d’ús, “no ho va fer el PP en el seu moment i sembla que l’actual govern municipal tampoc té cap intenció d’abordar el problema” ha lamentat Albert.

El Parc de Benicalap malgrat ser un dels més emblemàtics de la ciutat,des de fa anys és víctima d’un abandó més que palés. Des d’EUPV, han recordat que fa uns mesos des de la delegació de medi ambient es va vendre una reforma del parc a so de bombo i platerets quan en realitat aquesta reforma únicament va suposar un llavat de cara. “excepte la instal·lació d’algun joc infantil i bancs i l’arranjament de les fonts tot segueix igual, les zones de jocs infantils originals s’han mantingut i únicament s’han pintat i no s’ha canviat el sòl d’arena”, “cal tenir en compte que moltes d’aquests jocs no reuneixen les condicions de seguretat necessària i haurien de ser retirats i substituits per nous”.

Per la seua banda la zona esportiva que compta amb camp de futbol, frontons, pistes de tennis, poliesportives i de petanques, tampoc s’ha beneficiat de cap inversió, malgrat ser l’únic espai esportiu obert del que poden beneficiar-se els i les veïnes i clubs del barri de Benicalap i Ciutat Fallera.

“Tornem a demanar a l’equip de govern que visite els barris i que valore si l’estat d’aquestes instal·lacions permet el seu ús en condicions”.“És absolutament decebedor que se seguisca discriminant als barris de la perifèria i és injustificable que es tolere que els clubs esportius del barri tinguen vestuaris i serveis en aquestes condicions, els xiquets i les xiquetes que utilitzen aquestes instalacions es mereixen una mica més”.

Davant aquesta situació “des d’EUPV, li anem a fer arribar a l’Alcalde un reportatge fotogràfic de l’estat de la zona amb l’objectiu que es prenguen les mesures necessàries de forma urgent, els barris de valència no poden esperar més” ha conclòs Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button