Esquerra Unida reclamarà que es garantisca la mobilitat en les zones de càrrega i descàrrega en carrers per als vianants

Rosa Albert: “Hi ha determinats carrers de la ciutat que en certes hores són impracticables per a persones amb mobilitat reduïda”

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, ha anunciat que van a sol•licitar al govern municipal que dins de les mesures que s’adopten per a avançar en un model de sostenibilitat sostenible per a la ciutat de València, es tinga en compte a les persones amb mobilitat reduïda que en moltes ocasions troben barreres de pas en espais que paradoxalment són per als vianants. “Hi ha determinats carrers per als vianants que es troben en zones comercials de la ciutat, en les quals el descontrol de la càrrega i descàrrega és tal que l’acumulació de vehicles fa impossible l’accés a persones amb mobilitat reduïda”. “En les mesures que s’estan prenent fins a aquest moment des de la delegació de Mobilitat, s’ha de donar més protagonisme als vianants i especialment a les persones amb mobilitat reduïda”.

La coordinadora de la formació d’esquerres ha lamentat que dins dels canvis anunciats i impulsats pel govern local no es tinga en compte a col•lectius que haurien de ser prioritaris en temes de mobilitat, prova d’açò és la falta de control respecte d’aquestes zones. “Aquest problema afecta especialment als carrers per als vianants del centre històric,  algunes d’elles per la seua situació suporten gran afluència de públic, generant també un risc per a la seguretat de les persones”, ha declarat Rosa Albert.

“Som conscients que es tracta de zones comercials, a les quals han d’accedir les empreses proveïdores i en aqueix sentit entenem que seria positiu també per a treballadors i treballadores el regular adequada i ordenadament l’accés a les mateixes”. En definitiva, “es tracta d’anar adoptant mesures que són necessàries i que vénen demandant col•lectius durant anys i fins ara no han tingut resposta, esperem que l’actual govern municipal  rectifique aquesta situació”, ha finalitzat Rosa Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button