Esquerra Unida denuncia l’estat del parc de Joaquin Dualde al barri de Marxalenes

Rosa Albert: “Aquest és un exemple més dels insuficients recursos que es destinen al manteniment dels parcs i jardins de la nostra ciutat”   

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, ha denunciat avui l’estat d’abandó en el qual es troba el parc situat en la Plaza Joaquin Dualde al barri de Marxalenes.  Des de la seua inauguració fa 40 anys no s’ha realitzat cap obra de millora ni inversió en el mateix, excepte la reposició de dues zones de jocs infantils. “En l’actualitat es troba absolutament infrautilitzat i, el que és pitjor, s’ha convertit en un espai perillós”.

“Durant anys des d’EUPV denunciem el tracte de favor i el desequilibri respecte a les inversions i manteniment que se li donava als barris mes cèntrics de la ciutat marginant a la resta, desgraciadament ara hem de recordar a l’actual equip de govern el mateix. Abans, igual que ara, li demanem a l’alcalde i a la regidora delegada de parcs i jardins que abandonen els despatxos i visiten els barris per a impedir situacions con aquesta”, ha declarat Rosa Albert.

La coordinadora de la formació d’esquerres ha lamentat que des que es va inaugurar el jardí fa 40 anys, no s’haja invertit ni un euro en el mateix. “La falta de terra ha provocat que els ancoratges dels bancs es troben en l’exterior d’igual forma que les arrels dels arbres, sense oblidar els escocells buits que porten anys sense reposar”.

La jardineria brilla per la seua absència, la font té una esquerda en la part oest que periòdicament s’ha de reparar ja que l’aigua que es filtra i arriba a les finques confrontants. En definitiva, la deixadesa i l’abandó en el qual es troba l’han convertit en un espai impracticable.

En definitiva, la deixadesa i l’abandó en el qual es troba l’han convertit en un espai impracticable. Per tot açò Albert ha exigit al govern municipal “que es destinen els recursos necessaris per a garantir un bon manteniment del parc i que es repose el mobiliari que es troba deteriorat, ja ha arribat el moment d’atendre a una reivindicació històrica dels i les veïnes”.

Show More

Related Articles

Back to top button