EU denuncia la situació de l’entorn de la Fira de Mostres i el Velòdrom

Rosa Albert: ”El govern municipal eludeix la seua responsabilitat en dir que la neteja d’aquestes zones es realitza periòdicament i segueix mantenint una situació deplorable sense proposar solució alguna”

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, ha denunciat avui “l’actitud d’extrema despreocupació, desistiment i inoperància respecte a la situació dels solars de l’entorn de la Fira de Mostres i el Velòdrom Luis Puig. El govern municipal –ha afegit–menteix de manera evident en dir que la neteja d’aquests solars es realitza periòdicament. Nomes caminant pels voltants de la Fira de Mostres i el Velòdrom es pot veure que el seu estat és cada vegada pitjor, però sembla que la brutícia i les condicions d’insalubritat que en aquests llocs es viu no importen al govern de Joan Ribó”.

L’abandó de solars com aquests i uns altres de la pedania de Benimàmet és una situació que es repeteix en els diferents barris de la ciutat de València, mentre el govern municipal, tal com ha denunciat la coordinadora de la formació d’esquerres, continua mirant cap a un altre costat.

“D’una banda, l’equip de govern no es decideix a promoure solucions davant el deficient servei de neteja que seguim patint en la ciutat, permetent que es mantinguen en pèssimes condicions als treballadors i treballadores de les contractes perquè puguen dur a terme el seu treball. D’altra banda, l’Ajuntament tampoc realitza les accions obligatòries per a executar subsidiàriament la neteja de solars privats al·ludint constantment a qüestions administratives”, ha destacat Rosa Albert.

“Des d’Esquerra Unida –ha recordat la coordinadora a València– seguim reivindicant l’ús dels solars abandonats, tant privats com públics, per a iniciatives veïnals i del món associatiu, assegurant el seu ús temporal, de manera consensuada amb les associacions del barri i tenint en compte les necessitats dotacionals, i realitzant una previsió perquè aquestes necessitats siguen cobertes de manera definitiva en el moment que calga retornar l’espai ocupat a la propietat si escau”, ha finalitzat Rosa Albert.

 

Show More

Related Articles

Back to top button