EU denuncia la situació de perill que persisteix en el carrer Doctor Buen de Benimàmet

Rosa Albert: “És inadmissible que s’evidencie d’aquesta manera l’abandó cap a les pedanies i barris perifèrics que manté el govern municipal”

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València Rosa Albert ha denunciat avui la situació de perill i abandó que segueixen patint els veïns i veïnes del carrer Doctor Buen de Benimàmet malgrat la recent intervenció de l’Ajuntament la passada setmana. “L’ocorregut en aquest carrer limítrof amb el terme de Burjassot és un reflex del tracte desigual que pateixen les pedanies i barris perifèrics de València pel que fa a altres zones que segueixen mantenint els seus privilegis en la ciutat”, ha dit Rosa Albert.

La portaveu de la formació d’esquerres ha recordat que aquest carrer de Benimàmet està des de fa anys en un estat lamentable, que es va empitjorar encara més amb les últimes pluges en obrir-se noves esquerdes en el sòl d’aquest carrer que està sobre unes antigues coves semisoterrades.

“La setmana passada, i gràcies a la insistència dels veïns i veïnes, l’Ajuntament va decidir per fi intervenir en aquest carrer. Però lamentablement, aquesta intervenció ha resultat ser un nyap i, el que és pitjor, no ha eliminat en absolut el risc que existia per als vianants”, ha assenyalat Rosa Albert.

“L’equip de govern -ha afegit la coordinadora d’EUPV en la ciutat- segueix sense atallar els problemes, eludint l’execució subsidiària i, el que és més significatiu, mantenint una situació clara de discriminació a les zones perifèriques de València, que s’arrossega dels anys del PP i que per desgràcia sembla consolidar-se amb l’actual govern municipal”.

Tal com han denunciat els veïns i veïnes d’aquest carrer –ha dit Rosa Albert–, l’Ajuntament s’ha limitat a aplicar una capa de ciment creant un desnivell que representa un autèntic perill per a qualsevol persona que passe per aquest carrer, i sobretot per a les persones majors i amb mobilitat reduïda que resideixen en aquesta zona.

Així mateix, s’ha alçat una tanca que realment no evita cap perill, doncs no separa als vianants del buit que queda entre la cova i l’obra. A més, segueix havent forats que ni tan sols s’han cobert i que accentuen encara més el perill d’accidents o nous enfonsaments en el carrer, així com envans pràcticament caiguts que segueixen sense reparar-se.

“Una vegada més, el govern municipal es limita a les bones paraules i a la pràctica de solucions intermèdies i insuficients que no fan més que agreujar les condicions de perill i abandó que pateixen zones com aquesta”, ha conclós Albert.

drbuen00

drbuen01

drbuen02

drbuen04

drbuen09

drbuen05

Show More

Related Articles

Back to top button