EU denuncia la falta de transparència i nul•la capacitat executiva del govern municipal després de la paralització del Parc Lineal de Benimàmet

Rosa Albert: “Les polítiques de prometre molt i fer poc de l’Ajuntament segueixen llastrant les expectatives i necessitats dels veïns i veïnes”

La coordinadora d’Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, ha tornat a denunciar “la nul•la capacitat de gestió, total desinterès i falta de transparència del govern municipal” després que el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, haja comunicat la paralització de les obres del Parc Lineal de Benimàmet. “L’equip de govern –ha afegit Albert– segueix evidenciant la seua falta d’interès i nul•la capacitat per a dur a terme els seus compromisos, mentre solament es preocupa d’aparentar, sense realment atendre les necessitats i expectatives de les veïnes i veïns”.

Tal com ha assenyalat la responsable d’Esquerra Unida a València, “no es poden crear expectatives en la ciutadania solament per a quedar bé, mentre a més no s’és capaç d’executar els compromisos que s’adquireixen. El cas del Parc Lineal de Benimàmet –ha dit Albert– és un exemple més d’aquestes dinàmiques a les quals desgraciadament ens té acostumats aquest Ajuntament, que evidencia una falta d’interès extrema en qüestions que afecten als interessos dels barris perifèrics de la ciutat”.

El regidor de Mobilitat, responsable del projecte, torna així a la situació de paralització i incertesa que els veïns i veïnes de Benimàmet van patir des que va canviar el govern municipal en 2015 i fins que es van iniciar els primers treballs del parc més d’un any després. Tot açò, de nou, sense informació concreta i precisa sobre la realitat de la situació i els terminis reals.

“Ens preguntem fins a quan va a seguir Giuseppe Grezzi eludint responsabilitats i descarregant-les en el govern anterior del PP, sense voler assumir les pròpies responsabilitats que li corresponen després d’una gestió nefasta que no s’ha volgut reconèixer ni ara ni durant el procés d’adjudicació del projecte que també es va eternitzar després de successius errors en la gestió”, ha destacat la coordinadora d’EUPV en la ciutat.

D’altra banda, Rosa Albert ha assenyalat també que “és intolerable que el Partit Popular vulga aprofitar la situació per a posar-se com a exemple ara, després d’haver tingut paralitzat aquest projecte durant tants anys i havent demostrat a més un ninguneo constant davant les necessitats i peticions dels veïns i les veïnes de Benimàmet”.

parque_benimamet

Show More

Related Articles

Back to top button