EU demana al govern municipal que resolga els convenis, acords i beneficis dels quals es beneficia l’església catòlica

Rosa Albert: “Si les declaracions de Cañizares s’hagueren realitzat per  una altra entitat ciutadana, religiosa o social s’hauria reaccionat amb contundència, ha arribat el moment de deixar de subvencionar amb diners públics als que realitzen declaracions d’aquestes característiques”

La coordinadora d’EU de la ciutat de València Rosa Albert, ha rebutjat les paraules pronunciades pel cardenal Cañizares en el transcurs de l’homilia de l’eucaristia de l’Asunción i en les quals el prelat considerava que les polítiques d’igualtat són un dels “dracs” que amenacen a la humanitat.

Per a Albert, atès que no és la primera vegada que es realitzen declaracions d’aquest calat, cal prendre decisions contundents per les quals les administracions públiques desvinculen en el dia a dia a la institució d’una banda i, per un altre, en l’econòmic, eliminant qualsevol benefici o acord econòmic o de qualsevol altra índole.

Per a la coordinadora, aquest tipus de declaracions “són inadmissibles, máxime quan continuen existint a dia d’avui víctimes mortals a causa de la violència masclista”.

“Des d’Esquerra Unida apostem per erradicar aquesta lacra de la nostra societat i considerem que les polítiques d’igualtat són un instrument per a aconseguir una societat més justa, més igualitària i de persones lliures. Situar les polítiques d’igualtat en el mateix plànol que el nazisme és un disbarat intolerable”, ha conclòs Rosa Albert.

Show More

Related Articles

Back to top button