EU urgeix a l’equip de govern a accelerar l’obertura de la Senda del Secanet de Benimàmet

Rosa Albert: “Lamentem que l’Ajuntament no intervinga de manera definitiva davant les evasives d’un col•legi privat que perjudiquen als veïns i veïnes de Benimàmet”

La coordinadora d’Esquerra Unida de la ciutat de València Rosa Albert ha reclamat avui la urgència per que l’Ajuntament intervinga davant una situació urbanística, que perjudica directament als veïns i veïnes d’aquesta pedania. “L’Ajuntament ha d’intervenir perquè s’avance l’obra de reculada del mur del col•legi paral•lel al futur Parc Lineal, així com per a solucionar per fi el problema de l’encreuament de la senda del Secanet amb el carrer Campament, que segueix sent un punt d’inseguretat en la circulació a escassos metres de la porta del col•legi”, ha dit Albert.

“És injustificable que, després de la concessió de la llicència a aquest col•legi privat per a traslladar les dependències del conserge, no es procedisca encara a l’eixample de la Senda del Secanet en compliment de la llicència”, ha dit Albert, qui ha recordat que aquest encreuament “segueix sent un punt de problemes de circulació i seguretat, a causa de l’absència de visibilitat en un encreuament de doble sentit com aquest que és un lloc d’alta circulació de vehicles i vianants”.

D’altra banda, la coordinadora de la formació d’esquerres ha incidit en la necessitat d’accelerar la reculada del mur del mateix col•legi que va en paral•lel al que serà el Parc Lineal de Benimàmet. “És preocupant que el propi Ajuntament ens diga que no s’exigirà aquesta obra fins a 2019 al•ludint a un acord de l’anterior Corporació, doncs es tracta d’un mur que envaeix l’àmbit del Parc Lineal i seria adequat realitzar la intervenció ara que s’està realitzant l’obra de construcció del parc”, ha manifestat la coordinadora d’EUPV en la ciutat.

Rosa Albert ha denunciat a més el constant abandó que pateixen les pedanies i barris perifèrics de la ciutat de València. “Benimàmet és un exemple d’açò –ha dit la portaveu d’Esquerra Unida a València– i mostra d’açò és la incansable lluita que han dut a terme els veïns i veïnes fins a aconseguir que s’iniciaren les obres del Parc Lineal, però lamentablement és una constant l’abandó que segueixen patint els veïns i veïnes de la major part dels barris de València, que segueixen esperant que es faça un treball efectiu en els seus barris, tenint en compte de manera real al moviment veïnal que tants anys porta lluitant per millorar el seu entorn”.

Show More

Related Articles

Back to top button